İSTANBULLU GELİN’DE İPLER KOPUYOR!


Güncelleme: 14 Mart 2019 : 22:13
0

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 76.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

SÜREYYA FARUK’U SUÇLUYOR!

Geçen bölümün sonunda, Özgür Faruk’u şok bir hamleyle öpmüş ve tam bu sırada da Süreyya’nın görmesiyle bölüm sona ermişti. Süreyya’nın o anda çekip gitmesine seyirciler büyük tepki vermiş ve klişe konu üzerinden hikâyenin yürüdüğünü yazmıştı. Ancak, fragmanda görüldüğü üzere Süreyya hemen bırakıp gitmiyor. Faruk kendini “Ben böyle şey yapar mıyım” diyerek anlatmaya çalışıyor. Ama, gene de Süreyya taviz vermiyor. “Neden bir erkek beni öpme cesaretini gösteremiyor” şeklinde can alıcı karşılıkla dönüyor. Tanıtımdan, bölüm boyunca Faruk’un Süreyya’ya kendini affettirmeye çalışacağı anlaşılıyor. Çünkü sonraki sahnelerde de, farklı yerde “Haklısın Süreyya” diyor. Özgür meselesinin Süreyya ve Faruk ilişkisinde büyük darbe yaratacağı düşünülüyor. Fakat iki sezondur devam dizide böyle basit bir konunun yakışmadığı da sosyal medyada tartışılıyor. Dizi her bölüm finale yürürken, “Özgür’e ne gerek vardı” dedirtiyor.

İPEK FİKRET’TEN SÜREYYA FARUK’A DÖNÜŞ VAR!

Dizi uzun bir süre İpek ve Fikret ilişkisi üzerinden yürüyordu. Herkes onların sonunun ne olacağını merakla bekliyordu. Boşanacakları düşünülürken, geçen haftaki bölümde Fikret’in olgun tavrı sonucu yeniden denemeye karar vermişlerdi. Herkesin huzurunda aşklarını tazelediler. Fikret, karısına herkesin içerisinde tekrar evlenme teklifinde bulundu. Onlar çözüme kavuştu derken, bu kez de Süreyya ve Faruk ilişkisi çıkmaza girmeye başladı. Bakalım yeni bölümde neler olacak.

Fragman için tıklayınız