İSTANBULLU GELİN’DE HERKES İSYAN EDİYOR!


Güncelleme: 29 Mart 2019 : 01:26
0

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin 78.bölüm fragmanında şaşırtıcı gelişmeler dikkat çekiyor. İşte detaylar..

ESMA YALNIZ MI?

Fragmanda dizideki tüm karakterlerin Esma’ya isyan ettiği dikkatleri çekiyor. Garip, Esma’yı Faruk’u kendi istekleri doğrultusunda yönlendirmeye çalıştığı konusunda uyarıyor. Diğer taraftan Faruk’un “Süreyya’nın bir açığını yakalayıp onu da mı benden uzaklaştıracaktın? Sen ne yapacaktın anne?” diye sorması kafaları karıştırıyor. Geçmişle ilgili Faruk’un bilinmeyen bir şeyler öğrenildiği izlenimi yayılıyor. Fikret ise “Senin gözün bu hayatta Faruk’tan başka bir şey görüyor mu anne” diye soruyor. Geçmişten bu yana, tüm ilginin abisine gösterilmesinden rahatsız olduğunu bir kez daha dile getiriyor. En şok edici darbe ise Süreyya’dan geliyor. Görünümünden iyice psikolojisi bozulduğu anlaşılan Süreyya” Sizin şurada taşıdığınızı söylediğiniz şey var ya kalp, o anca oğullarınıza yeter” şeklinde sert tepki veriyor. Esma’nın bu tepkileri hatırlayarak, elinde valizle dışarıda ağlayarak gezmesi akla tek bir şey getiriyor. O güçlü tek bilek aileyi yaratamadığına inandığı için konağı terk ediyor. Tanıtımın sonunda da Faruk Süreyya’ya “Annem yok” diyor.

DURAĞAN BÖLÜM BEKLENİYOR!

Tanıtımdan hareketle bölümün Esma ağırlıklı geçeceği düşünülüyor. Kendiyle ve geçmişiyle hesaplaşmasının da dikkatleri çekeceği anlaşılıyor. Özellikle tüm ailenin ona başkaldırması seyirciyi çok şaşırtıyor. Geçen hafta daha renkli sahnelerin ekrana yansıdığı dizinin, bu hafta daha durağan bir bölüm geçirmesi bekleniyor.

78.bölüm fragmanı için tıklayınız.