İSTANBULLU GELİN’DE ESMA KORKUTTU!


Güncelleme: 30 Mart 2019 : 22:58
0

Dün akşam 78.bölümü yayınlanan ve başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver’in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi izleyenleri duygulandırdı. İşte detaylar…

ÇOCUKLAR ESMA’YA AĞIR BİR ÇIKIŞ YAPTI!

Daha önce fragmanda da gördüğümüz gibi, Esma ağırlıklı bir bölüm oldu. Evdeki herkes, ona karşı bir başkaldırış gösterdi. Özellikle Osman ve Fikret ile olan sahneleri izleyenleri derinden etkiledi. Her şeye karıştığını ve herkesin hayatına sadece kendi doğrularını dayatarak müdahale ettiğini sert bir dille ifade ettiler. Esma bu isyan karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kendini dışarıda buldu.

GEÇMİŞE YOLCULUK YAŞANDI!

Esma, farkında olmadan konaktan çıktı. Yağmur altında yürümeye başladı. Sonrasında da geçmişine doğru yolculuk yaptı. Garip’le kaçma hikâyesi canlı canlı ekrana yansıdı. Ancak, sırf ailesinin itibarını düşündüğü için aşkından fedakârlık edip geri dönmesi de, izleyicileri duygulandırdı. Boran soyadını korumak ve taşımak için aşkını yıllardır içinde yaşaması herkesi şaşırttı. Sırf ailesi için kendi hayatından vazgeçtiği görüldü. Zamanında kendisine yapılan baskıyı da, çocukları üzerinde uygulamaya çalıştığı yargısına varıldı.

ESMA’NIN HASTALIĞI İLERLİYOR!

Duygu dolu sahnelerin ardından, Esma ailenin dağıldığını düşündüğünden, bu üzüntü onun hastalığının belirtilerini göstermesine neden oldu. Alzahmerı ilerlemeye başladı. Yağmur altında yürüdüğü sırada, kendini babasının mezarında buldu. Bu zamana dek, babasının ismi paylaşılmamışken “Faruk” olması izleyiciyi şaşırttı. Büyük oğluna olan düşkünlüğü ve onu her şeyin üstünde tutmasının nedeni de anlaşılmış oldu. Annesini almaya mezarlığa gelen Faruk, Esma’nın ona “Baba” diye seslenmesiyle kireç gibi oldu.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.