İstanbullu Gelin Dizisinde Heyecan Dorukta


Güncelleme: 29 Nisan 2019 : 09:02
0

İstanbullu Gelin dizisi finale yaklaşır iken hızını kesmiyor ve reytinglerde üst sıralarda olmaya devam ediyor.

Bu durumda dizinin son derece akıcı ve birbirine bağlı öyküsünün etkisi çok büyük. Ayrıca senaristleri de es geçmemek gerekiyor. Her daim gülmek ile ağlamak arasında insanlara dokunan bir dizi bu. Herkes kendisinden bir şeyler buluyor. Bu da zaten dizinin 3 sezondur başarı ile devam etmesinin nedeni. Kimi zaman ünlü ve popüler oyuncular ile dizilerin kurgulanması yetmiyor. Sağlam ve herkese dokunacak bir senaryo gerekiyor ki İstanbullu Gelin bunu fazlası ile başarıyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gelelim dizinin 82. bölümünde neler yaşandığına. 81. bölümde Süreyya büyük bir şok yaşamış ve kendi geçmişi ile yüzleşip büyük bir tramva geçirmişti.Ama eşi Faruk ve Boran ailesi onu iyileştirmek için öze bir gece organize etmiş ve dizinin bölüm sonu mutlu bitmişti.

82. bölümde ise Faruk yeni iş yerine kanalize olur iken Süreyya daha iyi görünüyordu. Lakin Esma Sultan’nın Süreyya’nın teyzesi ile görüşmeye gittiğinde yaşadığı atak aileyi yine endişelendirdi. Bu arada Dilara Mert ile arasını düzeltmek için Faruk’un yerine gelmiş, bu arada Adem de sevgilisi ile gelince ortalık karıştı ve Güneş Adem’i terk etti.

Lakin olaylar bununla da bitmedi ve Gülistan ve Nazif 11 yıl sonra anne baba olacaklarını öğrenerek çok sevindiler. Her şey bu minvalde ilerler iken Esma Sultan derneğin yerine yapacağı etkinliğe yer bakmak için gittiğinde dizinin o muhteşem son sahnesinde de görüldüğü gibi Nazif ateşler içinde kaldı ve Esma Boran yeni bir atak geçirdi. Her şeyi unutup taksiye bindi. Çekti gitti.

Şimdi insanların aklında pek çok soru var. Nazif kurtulacak mı? Güneş Adem’e dönecek mi? Dilara ile sevgilisinin bu durumu ilişkisini nasıl etkileyecek? Tüm bunları izleyip hep birlikte 83. bölümde göreceğiz.

İstanbullu Gelin mutlu sonla mı bitecek yoksa beklenmeyen hüzün veren bir final mi olacak şimdilik ortada net bir durum yok. Ama Mayıs ayı içinde final yapacak dizide finale adım adım gidildiği kesin. Sanki çok da mutlu bir final olmayacak gibi.