İKİZLER MEMO CAN DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPIYOR!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 04:02
0

Başrollerini Nehir Erdoğan, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı ve Özgürcan Çevik gibi isimlerin paylaştığı İkizler Memo Can dizisinin final yapacağı duyurulmuştu. Daha öncede pek çok kez bitip bitmeyeceği netleşmeyen dizi için, yeniden bir karar değişikliğine gidildi. Normalde cumartesi akşamları ekrana gelen dizi, 8 Mayıs Çarşamba akşamı 25. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

ONUR MELEK’E EVLENME TEKLİFİNDE BULUNUYOR!

Yeni bölüm fragmanında, Onur’un Melek’e evlenme teklifinde bulunması dikkatleri çekiyor. Aralarındaki ilişkinin, sürekli bir sorun çıkmasından dolayı olumsuz etkilendiği biliniyordu. Fakat, Onur net bir şekilde kararını vermiş gözüküyor. Melek tanıtımda ne kadar şaşkın gözükse de, teklife ne yanıt vereceği oldukça merak ediliyor. Ancak, yanıtının yeni sezonda belli olacağı tahmin ediliyor.

CAN SUNA’YA ÂŞIK OLUYOR!

Onur ve Mümtaz, Can’da bir tuhaflık olduğunu görüyorlar. Ancak, bu durumun nedenini çok geçmeden Can cevaplıyor. Suna’ya âşık olduğunu itiraf ediyor. Suna’nın kendisine duygularını itiraf edip etmeyeceğini yeni bölümde göreceğiz.

YANGIN ÇIKIYOR!

Fragmandaki diğer ayrıntılardan biri de, Osman’ın Yaren’e romantik bir sürpriz hazırlaması oluyor. Yatağın üzerini mumlarla çevirip yakıyor. Sonrasında da Yaren’in yanına gidiyor. Onlar mutlu dakikalar geçirirken, yatak odasındaki yangın da patlak veriyor. Sezon finalindeki en hareketli sahnelerden biri olacağı tahmin ediliyor.

25.bölüm fragmanını aşağıya tıklayarak izleyebilirsiniz.