Bizim Hikaye Tülay Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 30 Temmuz 2017 : 20:38
0

Shameless dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelen Bizim Hikaye dizisi oyuncuları ve karakterleri performansları ile göz dolduruyor. İşte o karakterlerden birisi de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Tülay karakteri.

Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakteri Filiz’lerin komşusu ve Filiz’in en yakın arkadaşıdır. Filiz ile yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Her şeylerini paykaşırlar. Hüzünleri, mutlulukları hep beraberdir.

Peki Tülay karakterini kim canlandırmaktadır. Tülay karakterini canlandıran oyuncu Nesrin Cavadzade’dir. Peki Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade kimdir? Boyu, yaşı, kilosu, sevgilisi hepsi ve daha fazlası.

2007 yılında sektörde etkinliğini arttıran Nesrin Cavadzade aslen Bekü’lüdür. 30 Temmuz 1982 tarihinde doğan Nesrin 1 yaşına kadar Azerbaycan Bakü’de yaşamıştır. Daha sonra Türkiye’ye gelen güzel oyuncu, Marmara Üniversitesi’nden Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur.  Daha sonra oyunculuk dersleri alan Nesrin Yersiz Yurtsuz dizisi ile tv dünyasına giriş yapmıştır.

Yersiz Yurtsuz, Dilber’in Sekiz Günü, Gitmek, Acı, Samanyolu, Al Yazmalım, Yangın Var gibi yapımlarda oynamıştır. Nesrin Cavadzade, ilerde Akademi Ödüllerinde sahneye çıktığı zaman giyeceği elbiseyi şimdiden tasarlamaktadır.

Bizim Hikaye Tülay-Nesrin Cavadzade’nin Resimleri

Bizim Hikaye Nesrin Cavadzade’nin Videosu