Bizim Hikaye Rahmet Kimdir? Rahmet Gerçek Adı?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 21:26
0

Bizim Hikaye Rahmet kim? Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet’in gerçek adı ne? Bizim Hikaye Rahmet’in sevgilisi, boyu, kilosu ve hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in başrolleri paylaştığı Bizim Hikaye dizisinde rol alan ve karakteri ile büyük ilgi çeken Rahmet’i sizler için araştırdık.

Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet’in gerçek adı Yağızcan Konyalı. Yaşı küçük görülmesine rağmen dizinin Rahmet’i Yağızcan Konyalı tam 26 yaşında.

2006 yılında İlk Aşk isimli sinema filminde rol alan oyuncu daha sonra 2015 yılında yer aldığı Takım: Mahalle Aşkına filminde Altın Portakal Jüri Özel Ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu tiyatro alanında da çalışmalar yapmıştır. Ancak asıl tanınırlığını Bizim Hikaye dizisi sayesinde yakalamıştır.

Yağızcan Konyalı’nın şu anda bilinen bir sevgilisi yok. Hayranlarının tepkisinden de çekindiği belli olan oyuncu, özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermiyor.

Yağızcan Konyalı’nın Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet rolünden sonra oldukça ilgi göreceği tahmin ediliyor. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Filiz karakterinin biraz eğlenceli, biraz haylaz kardeşlerinden birisi olan Rahmet, yeni sezonda büyük ilgi çekecek.

Sizce Rahmet karakterinin dizideki performansı nasıl? Rahmet karakteriyle Yağızcan Konyalı’yı dizide izlemekten keyif alıyor musunuz? Yağızcan Konyalı’yı başka hangi projede görmek istersiniz? Görüşlerinizi bize yazabilirsiniz.