Bizim Hikaye Kiraz Kim? Kiraz Gerçek Adı


Güncelleme: 19 Ağustos 2017 : 23:03
0

Bizim Hikaye dizisinin küçük oyuncusu Kiraz kimdir? Bizim Hikaye dizisindeki Kiraz daha önce hangi dizide oynadı? Bizim Hikaye dizisindeki Kiraz’ın gerçek adı ne?

Fox Tv ekranlarının yerli Shameless’i olan Bizim Hikaye dizisi Hazal Kaya ve kardeşlerinin canlandırdığı rollerle büyük dikkat çekti.

Bizim Hikaye Hikmet Kimdir Gerçek Adı <<<tıklayınız

Sarhoş ve sorumsuz bir babanın çocukları ile hikayesinin anlatıldığı dizide bazen eğlenceli bazen hüzün dolu sahneler izleyici ile buluşuyor. Bu sahnelerin içerisinde en çok dikkat çekenlerinden birisi de Hazal Kaya’nın canlandırdığı Filiz karakterinin küçük kız kardeşi Kiraz karakteri oldu.

Kiraz karakterinin gerçek adı Zeynep Selimoğlu’dur. 2007 doğumlu olan Zeynep Selimoğlu, küçük yaşlarda oyunculuk mesleğine adım atmıştır.

Zeynep Selimoğlu,birçok oyuncuyu ekranlarla tanışmadan önce yoğun eğitimden geçiren Müjdat Gezen Sanat Akademisinde eğitim aldı. 2016 yılında Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy’un filmi olan Mahalle de rol alan küçük oyuncu filmde de büyük beğeni topladı.

Zeynep Selimoğlu, Mahalle dışında bir projede yer almamış olmasına rağmen sosyal medyada da oldukça tanınıyor. Ailesinin refakatinde sosyal medyayı kullanan oyuncu, Kiraz rolüyle çok beğenildi.

Biraz huysuz, biraz aksi bir karakteri izleyicilerin karşısına çıkaran oyuncu küçük yaşına rağmen tecrübeli oyunculara da taş çıkarıyor.

Siz Bizim Hikaye dizisindeki Kiraz karakterini beğendiniz mi? Sizce Kiraz karakterinin oyunculuk performansı nasıl? Kiraz karakteri ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.