Bizim Hikaye Filiz Kimdir? Sevgilisi-Yaşı-Boyu-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 14:33
0

FOX TV’nin yeni sezon için hazırladığı ”Shameless” uyarlaması olan Bizim Hikaye oyuncu kadrosu yayınlandı. Konu kısmında karakterlerinde isimleri geçmektedir. Filiz karakteri Bizim Hikaye dizisinin ana karakterlerinden. Peki Bizim Hikaye Filiz karakterini kim canlandırıyor?

Konusu, hikayesi ve karakterleri ile Fox ekranlarında en çok izlenen diziler listesine aday olan Bizim Hikaye dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu yayınlandı.

Dizide Filiz karakterini canlandıran oyuncu merak ediliyor. Hazal Kaya Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandırmaktadır. Peki Hazal Kaya Kimdir? Yaşı boyu Kilosu.

Öncelikle Filiz karakterinden biraz bahsedelim; Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur.

 

Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Bizim Hikaye Hazal Kaya (Filiz) Kimdir?

 

Hazal Kaya, tam adı Leyla Hazal Kaya olan türk dizi ve sinema oyuncudur. 1990 İstanbul doğumlu olan Hazal Kaya, 160 cm boyundadır. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, Aşkı Memnu dizisindeki performansı ile göz doldurmuş ve sektörün aranan simaları arasına girmiştir.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu <<<tıkla[/kirmizitext]

2.Kristal Fare Medya Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu adayı gösterilmiştir.  Kavram Olimpiyat Ödüllerinde en iyi genç kadın oyuncu ödülünü kazanmıştır.  Daha bir çok ödül kazanan ve aday gösterilen Hazal Kaya şuan Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandırmaktadır.