Bizim Hikaye Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Bizim Hikaye Fragmanı


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 14:27
0

Bizim Hikaye ne zaman başlıyor? Bizim Hikaye hangi günler yayınlanıyor? Bizim Hikaye ne zaman başlayacak? Bizim Hikaye dizisi fragmanı?

Ünlü dizi Shameless’in Türkiye televizyonlarına uyarlanmış hali olan Bizim Hikaye, Hazal Kaya ve Burak Deniz’i başrolde buluşturdu. Yurt dışında oldukça değişik sahneleri ile adından söz ettiren dizinin Türkiye televizyonlarına uyarlanmış hali çok yakında Fox Tv’de başlıyor.

Fox Tv, yeni sezonda 7 dizisi ile ekranlarda olmayı planlıyor. Boş bir günü olmayacak gibi görünen Fox Tv’nin yayın kuşağı içerisinde Bizim Hikaye’yi nereye koyacağı merakla bekleniyor.

Bizim Hikaye dizisinin yeni sezon hazırlıkları uzun süredir başlamıştı. Geçtiğimiz sezonda birçok dizi final yapmadan önce Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya’nın rol alacağını sizlerle paylaşmıştık. Dizi için çok emek verildi ve başlangıç tarihi olarak da yeni sezon uygun görüldü.

Bizim Hikaye dizisi, 14 Eylül Perşembe akşamı 20:00 da Fox Tv ekranlarında başlama kararı aldı. Uzun zamandır fragmanları yayınlanan dizi eğer bir aksilik yaşanmazsa Perşembe akşamları izleyicileri ile buluşacak.

Bizim Hikaye dizisi yayın hayatına başlamadan önce bazı eleştirilere maruz kaldı. Shameless dizisini severek izleyen bazı seyirciler dizinin o diziyi yansıtamayacağını ve kalitesini düşüreceğini iddia ettiler. Ancak oldukça ünlü bir kadrosu ve senaryo ekibi bulunan Bizim Hikaye dizisi büyük ilgi çekiyor. Bu nedenle dizinin uzun süre ekranlarda kalması bekleniyor.

Siz Bizim Hikaye dizisinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Sizce Bizim Hikaye hangi günlerde ekranlarda olmalı?

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu

Bizim Hikaye Barış Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi

Bizim Hikaye Filiz Kimdir? Sevgilisi-Yaşı-Boyu-Oynadığı Diziler