Bizim Hikaye Dizisi Basri Kim? Gerçek Adı Yaşı Boyu Sevgilisi Hangi Dizide Oynadı


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 14:20
0

Bizim Hikaye dizisinde çocukların üzerine kara bulut gibi çöken Basri kim?  Yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Bizim Hikaye dizisinde kadroya yeni dahil olan Basri karakteri kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı, yaşı boyu sevgilisi hakkında tüm merak edilenler…

Başrolünü Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikaye perşembe akşamları izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizi aynı gün aynı saatte Vatanım Sensin ve Kanatsız Kuşlar gibi reyting rekortmeni diziler arasında kendine yer edinmeyi başardı.

Bizim Hikaye Final mi Yapacak? Ne Zaman Bitecek?

Senaryosuyla izleyen herkesin kendinden bir iz bulduğu dizi kısa sürede hızlı bir çıkış yakaladı. Uzun süren tanıtımların ardından yayınlanan ve oyuncu kadrosunu sürekli genişleten Bizim Hikaye dizisine yeni bir isim dahil oldu. Bizim Hikaye dizisi Basri kim, sorusu bu hafta en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu.

Bizim Hikaye dizisinde Basri karakterine hayat veren oyucunun gerçek adı henüz belli olmadı. Fakat ilerleyen bölümlerde çocukların başına büyük dert olacağı kesin. Fikri’nin yıllardır Basri’nin  annesi Zeliha’nın emekli parasını çektiğinden haberdar olan Basri çocukları tehdit ederek evden atmaya çalışacaktır. Evi boşaltmaları durumunda Fikri’den şikayetçi olmayacağını söyleyerek çocukları büyük bir çıkmaza sokar.

Siz Basri karakteriyle ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=_Oi7vikG28s