Bizim Hikaye Buse Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 20:52
0

Fox Tv‘nin dram ve aile türünde izleyici ile buluşan Bizim Hikaye gösterdiği başarı ile tüm çevrelerden olumlu eleştiriler alan bir yapım. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilgi odağı olamaya devam ediyor. Diziye yeni karakterler de dahil olmaya devam ediyor. Bizim Hikaye Buse Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler nelerdir. İşte detaylar.

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le, ona delicesine aşık olan ve aslında çok zengin olduğu halde ailesinden para almayan Barış’ın hikayesini konu edinen Bizim Hikaye aldığı ödüllerle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizi her geçen gün daha da ilgi çekici karakterlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Barış, Filizin kalbini kazanmaya devam ederken bir anda çıkıp gelen Buse tüm dengeleri alt üst edecektir. Buğse Barış’ın eski yaşantısını bilmektedir. Onu Filiz ile beraber fast food dükkanında çalışırken gören Buse gözlerine inanamaz. Filiz ise ilk defa gördüğü bu kızdan pek elektirik alamaz. Buse Filiz ve Barış aşkına engel mi olacak? Barış’ın kalbini mi çalacak? Bu durumda Filiz’in tepkisi ne olacak?

Geçtiğimiz bölümde, Tülay’ların evinde meydana gelen bir kaza, Filiz ve kardeşlerini zor durumda bırakmıştır. Tülay, Filiz ve kardeşler kahvede geceyi geçirmek için oraya giderler. Barış tüm bunların dışında kalmaya daha fazla dayanamaz. Barış’ın hamlesi, Filiz’le ilişkilerini ciddi anlamda değiştirecektir. Barış Filiz’i kendi evine gitmeleri için ikna etmeye çalışırken Filiz inat eder ve bunu kabul etmez. Barış her ne kadar uğraşsa da Filiz’İn yelkenleri bir türlü inmez. Barış son hamle olarak Filiz’e evlenme teklif eder ve cebindeki yüzüğü çıkarır. Barış’ın bu hamlesi Filiz’i yumuşatmıştır. Tam da o anda çıkıp gelen Buse tüm dengeleri değiştirmişti.

Tam da bu anda akıllarda Buse’nin kim olduğu gelmekte. Buse karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı ne? Yeni oyuncu ile ilgili görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Barış ve Filiz aşkını etkileyecek mi?  Yeni oyuncu ile ilgili tüm bilgiler çok yakında haberimizde olacaktır. Sizler yeni oyuncu hakkında bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


BİZİM HİKAYE OYUNCU KADROSU<<<Tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=dVriSTVkE20