Gülperi Yeni Bölümde Neler Olacak? Gülperi 12.Bölüm Fragmanı!


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 22:02
0

Show TV ekranlarının başarılı dizisi Gülperi geçen hafta etkisinde bıraktığı 11.bölümde oldukça heyecan dolu sahneler yaşatmış ve son sahnede ise Can için mezar kazılması da izleyicinin acaba Can öldü mü sorularını sormasına sebep olmuştu. Peki Can öldü mü? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm bu soruların cevabı. Siz cevabı görmeden önce 12.bölüm fragmanını görün bence.

Gülperi 12.Bölümde Neler Olacak?

Gülperi’ye pis bir teklif sunan Ejder, Gülperi’ye sahip olmaya çalışacak ancak Ejder’e gelen bir telefon tüm planlarını suya düşürecek derken o haberin aslında Can’ın öldüğü yönündeki haber olduğu şu an için en net bilgi. Gülperi’nin ise bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor. Hasan ise Can’ı arama derdine düşüp nihayetinde Can’a ulaşır ancak kötü manzarayla karşılaştığında Hasan ne yapacaktır?

Tims&B Production yapımcılığında Show TV’de ekrana gelen, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu üstlendiği, yeni yönetmenleri ise Metin Balekoğlu ve Yağız Alp Akaydın olan dizinin başrollerini ise Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Burak Dakak, Tarık Pabuççuoğlu ve Ece Sükan paylaşıyor.

Dizi geçtiğimiz günlerde bilindiği üzere yönetmen değişikliği yaşadı. Bu değişimin diziyi nasıl etkileyeceği de önümüzdeki bölümlerde kendini belli edecek.

Gülperi dizisinin yayınlanan son bölümünde bir şarkı çalmıştı ki o da seyircinin oldukça beğenisini toplamıştı. Peki bu şarkı hangisiydi? Şimdi o beklediğiniz ya da araştırıp bir türlü bulamadığınız o sorunun cevabı da haberimizde..

Gülperi Son Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?