GÜLPERİ MUTLU SONLA EKRANLARA VEDA ETTİ!


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 00:19
0

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı Gülperi dizisi bu akşam yayınlanan 30.bölümüyle ekranlara veda etti. Beklenenin aksine, mutlu sonla bitmesi seyircileri sevindirdi. İşte detaylar…

HASAN KURTULDU!

Geçen hafta yayınlanan bölümden sonra, herkes Hasan’ın öleceğini düşünüyordu. Bir ara Hasan’ın kalbi dursa da hayata dönmeyi başardı. Şeyma’da Hasan’ın durumundan kendini suçlu hissederek, uzun zaman sonra yaptıklarıyla yüzleşti. Artemis’le yaptığı duygulu konuşmanın da bu duruma etkisi oldu. Eyüp’e giderek artık avukatlığını yapmayacağını ve oğlunun hayatının tehlikede olduğunu söyledi.

GÜLPERİ VE KADİR BİRLEŞTİ!

Hasan’ın yoğun bakıma alınmasından sonra, Gülperi çocukları da alıp İstanbul’u terk etmeye karar verdi. Fakat başta Hasan olmak üzere hiçbiri bu teklifi kabul etmek istemedi. Hepsi bir olup evde Gülperi ve Kadir’i barışmaları için bir odaya kilitledi. Faydası olmayınca, Kadir çekip gitmeyi tercih etti. Ancak, çocukların pes etmeye niyetleri yoktu. Bölüm sonunda gene bir evin içini Gülperi ve Kadir’in eski fotoğraflarıyla süsleyerek onlara sürpriz hazırladılar. Sonrasında, bir yalan söyleyerek ikisini de o eve çağırdılar. Yeniden eve kilitleyip “Barışana kadar çıkmıyorsunuz” dediler. Duygusal anların sonunda Gülperi ve Kadir barıştı. Dışarı çıktıklarında önce rol yapsalar da, artık bir arada olduklarını çocuklara açıkladılar. Hep birlikte sarılarak ekrana gülümsediler ve Gülperi mutlu sonla ekranlara veda etmiş oldu.