Gülperi Final Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 19:39
0

Gülperi Final Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV’nin sevilen ve ilgiyle takip edilen  Gülperi dizisinin bu sezon final yapacağı dedikoduları konuşuluyordu. Karşısındaki güçlü rakiplerle reyting savaşında  her seferinde güçlü çıkan dizinin finalinin erken olduğu düşünülüyor. Özellikle dizinin fanları tarafından bitmesini karşı çıkılan dizinin yapımcısı ve kanal diziyi bitirme kararı aldı. Dizinin final tarihi belli oldu.

Gülperi son bölümü ile 3 Mayıs Cuma günü Show tv ekranlarında son kez yayınlanacak. Gülperi’nin yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Gülperi’nin yayınlanan final  fragmanda; Can, Gülperi’ye Kadir ile telefonda görüştüğünü itiraf ediyor. Aynı zamanda Kadir’in de çok üzgün olduğunu ve annesinin yanına gelmesini gerektiğini ona söylediğini söylüyor. Hasan, Artemis’e “onlar birbirlerinini seviyorlar, eğer bizim de onlar için bir şey yaptığımızı görürlerse o zaman yumuşarlar” diyor. Kadir de Gülperi’ye “böyle olmak zorunda mı diye soruyor Ve daha fazla dayanamayan Gülperi ve Kadir hasreti sona eriyor.

Gülperi 30. bölüm final fragmanını izlemek için tıklayınız..

 Gülperi 29. Bölümünde Neler Yaşandı?

Hasan’ın gözaltına alındığını öğrenen Gülperi karakola gidiyor. Oğlunun ıslahevine gideceğini öğrenen Gülperi yıkılıyor. Hasan’ı nezarethaneye girince oğlunu kurtamak isteyen  Gülperi nezarethanede Hasan’ı görmeye gider. Hasan’a “Ben seni bir daha ıslahevine gönderemem, göndermeyeceğim anladın mı beni” der. Hasan annesinin ağlamasına dayanamaz.

Gülperi ise ne yapacağını bilemez Kadirden yardım ister Kadir bir yolunu arar bu işin ama süreç uzun süreceği için Hasan ıslahevine gönderilir. Gülperi, Kadir’in Eyüp’ün itiraf videosunu polise servis ettiğini öğrenir. Gülperi Kadir’in bu yaptığına inanamaz, kendisinden habersiz böyle bir şey yapması Gülperi’yi çok üzer. Kadir’in Gülperi üzülmesin diye sakladığı şeyler başına iş açar.  Son bölümde Gülperi her şeyi öğrenecek mi? Hasan ıslahevinden çıkacak mı? Gülperi son kez 4 Mayıs Cuma günü ekranlara gelip sorularımızı cevaplayacak.