Gelinim Mutfakta Cansu ve Sevgül Kim? Nereden Katılıyor 5 Kasım Altınları Kim Aldı


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 13:24
0

Gelinim Mutfakta 5 kasım Pazartesi 9 Kasım Cuma haftasına start verdi. Haftanın yeni yarışmacıları, gelin ve kaynanası kim olacak? Geçtiğimiz hafta elenenen Aleyna’nın yerine hangi gelin ve kaynana yarışmaya dahil oldu?

Gelinim mutfakta Cansu Kim? Kaynana Sevgül Kim?Yarışmadan doğuma giden Cansu ve kaynanası Sevgül Hanım programa geri dönüyor! Yarışmacılar haftanın ilk günü 5 Kasım bir sürpriz ile karşılaştılar. Cansu ve Kaynanası Sevgül Hanım yarışmaya tekrar geldi. Reyhan Hanım ve Ezgi bu sürprize biraz bozuldular sanki. Çiftler arasındaki tatlı atışmalar ise, eklenerek kaldığı yerden devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta yarışmaya yeni giriş yapan yeni gelin Aleyna 1 hafta sonunda elenerek yarışmaya veda etti. Aleyna gelin geçtiğimiz hafta toplamda 50 puan toplayabildi. En yakın rakibi Betül’de 54 puan almış ve ikisi beraber haftayı sonuncu olarak tamamlamıştı. Aleyna en düşük puanın sahibi olarak yarışmadan elendi.

Gelinim mutfakta’nın eski yarışmacıları Cansu ve kayınvalidesi Sevgül Hanım gelinim mutfakta ya sürpriz bir şekilde dönüş yaptı. Diğer yarışmacıların pek de sevmediğin Cansu geçtiğimiz dönemlerde nisan ayında en az puan alarak yarışmaya veda etti ve gitti.gelinim mutfakta 5 Kasım ise gelin Cansu ve kayınvalide Sevgül Hanım yarışmaya tekrar dahil oldu. Peki gelinim mutfakta Sevgül Hanım ve gelin Cansu kimdir?

Sivri bir dili olan bu şekilde izleyicilerin dikkatini çeken Cansu 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Hamile olarak yarışmaya katılan Cansu 27 bölümde fenalaşmış sunucu Fatih Ürek’e ve diğer yarışmacılara korku dolu anlar yaşatmıştı.Simdi işe 5 Kasım Cansu ve kaynanası Sevgül programa tekrar dahil oldu. Bakalım bu haftayı nasıl geçirecekler. Ondan önce geçtiğimiz haftaya bir göz atalım.

Geçtiğimiz hafta Ezgi ve Özüm’ün kıyasıya rekabetine şahit olduk. Ezgi Cuma gününün birinci olarak çeyrek altını aldı. Özüm ise topladığı 66 puan ile haftanın birincisi olarak altın bilezikleri aldı. Yeni gelen yarışmacı Cansu ve kaynana Sevgül kaç puan alacaklar?