Gelinim Mutfakta 8 Ekim Yeni Gelen Gelin ve Kayınvalide Kim?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:02
0

Fatih Ürek ile renkli bir sunum ortamı olan gelinim mutfakta hem eğlendiren hem gelinlerin maharetlerini sunduğu yarışma her gün çeyrek vererek gelin ve kayınvalideleri mutlu ediyor. Gelinim Mutfakta 8 Ekim Yeni Gelen Gelin ve Kayınvalide Kim?

Bu gelinler geleneksel tatlı olan aşure yaptılar. Tuğçe kayınvalidelere ufak hediyeler verdi. Ezgi kayınvalidesinin bu hediyeyi kabul etmesine kızdı ve çıkartmasını istedi. Kayınvalidesi kabul etmedi ve Ezgi bu duruma çok üzüldü. Başak bu gün diğer gelinleri masalarında denetleyemedi. Tuğçe gelin kayınvalidelere bir sürpriz daha yaparak türk kahvesi yaptı. Kayinvalidelerin kalbini fethetti.

Puanlama zamanı geldiğinde sunumlar hazırlandı ve hafta boyunca gelinini hep bulan Hanife hanım ilk puanlamayı yaptı. Hanife hanım her gün gelinini bulduğu gibi bu günde bularak Başak’a 5 puan verdi. Başak ile anlaşamayan Ezgi’ye 1 puan vererek gelinini mutlu etti. Yasemin’e 4, ilk haftası olan Tuğçe’ye 3 puan verdi. Ve bunun yine mutlu olarak masasına geçti. Ve puanlama devam ederken mükemmel olduğunu iddia eden Reyhan hanım geliyor. Reyhan hanım gelini Ezgi’yi bulup 5 puan vermesede 4 puanla yine iyi puan verdi.5 puanı çok sevdiği Yasemin’e vererek mutlu oldu. Gelini ile anlaşamayan Başak’a 1 puan verdi. Tuğçe geline ise 3 puan verdi.

İlk haftası olan Sevgi hanım punalamasını yapıyor. Sevgi hanım yine gelinin tabağını bulamıyor. Gelini Tuğçe’ye 3 puan verdi. Yasemin geline 5, Ezgi’ye 1 puan verdi ve Tuğçe yine 3 puan aldı. Arada uzun sohbetten sonra İstanbul hanımefendisi Öznur hanım punalamasını yaptı.Diger kayınvalidelerden iyi puan alamayan Tuğçe Öznur hanımdan 5 puan alıyor. Herkesten yüksek alan Yasemin ise 3 puan alarak üzüldü. Ezgi’ye de 3 puan verdi. Başak’a 1 puan verdi ve sonuçlar belli oldu. Günün birincisi 17 puan alan Yasemin oldı.Ezgi 9 puanla en düşük puanı aldı. Evet çeyrek altını Yasemin aldı. Ve şimdi haftanın birincisi ve 5 altın bilezik alan ise 73 puan alan Başak oldu.Gelinim Mutfakta 54 puanla Tuğçe veda ediyor.

Gelinim Mutfakta 8 Ekim Yeni Gelen Gelin ve Kayınvalide Kim? Haftaya gelecek yeni gelin daha önceden gelmiş gelinler arasından olabilir . Eski yarışmacıların gelme ihtimali büyük olasılık. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?