Gelinim Mutfakta 27 Ağustos Günün Birincisi Kim Oldu? Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:04
0

Kanal D ekranlarının sevilen yemek ve gelin-kaynana programı [mavitext]Gelinim Mutfakta[/mavitext] yeni sezon açılışını 27  Ağustos pazartesi günü yaptı. Yeni yarışmacılar ve yeni kurallarla yeni sezona başlayan Gelinim Mutfakta’nın 27 Ağustos Pazartesi kazananı kim oldu? Altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta geride bıraktığı bir sezon sonunda en çok izlenen yemek ve gelin-kaynana yarışma programı oldu. Hatta bu programdan esinlenip yeni sezonda benzer bir program [mavitext]Damat Beğendi[/mavitext] ismi ile ekranlarda olacak. Yeni sezon Gelinim Mutfakta için oldukça zor geçecek gibi.

27 ağustos Pazartesi fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Fragmanda Emine ve Ezgi’nin kimin eleneceği konusundaki konuşması gündem oldu. Ezgi, Ayşenur’un gideceğini söyledi. Ayşenur ise Ezgi’nin beceriksizliğini gündeme getirdi.

[mavitext]Gelinim Mutfakta Neden Saat Değiştirdi? Final mi Yapacak? <<<tıklayınız[/mavitext]

Kendisi hakkında büyük iddiaların konuşulduğunu söyleyen Ayşenur ise bu hafta Ezgi’yi göndereceğini söyledi. Gelinim Mutfakta yeni sezon ilk gününde nasıl bir yarışma ekranlara gelecek şimdiden merak konusu. Günün ayrıntıları en kısa zamanda haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta 116. Bölümde Fatma-Emine Karul, Reyhan-Ezgi Yıldırım, Nermin-Ayşenur Eroğlu ve Nurten-Burcu Sobay çiftleri “Sultan Kebabı” için yarıştılar! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor. Günü puanlaması şu şekilde sonuçlandı;

Nurten Hanım puanlamada Emine 3, Burcu 2, Ezgi 5, Ayşenur 1 puan verdiler. Reyhan hanımın puanları, Emine 1, Burcu 2, Ezgi 5 , Ayşenur 2 olarak gerçekleşti. Nermin hanım gelinlere Emine 1, Burcu 1, Ezgi 5, Ayşenur 4 puan verdi. Son olarak Fatma hanım Emine 1, Burcu 4, Ezgi 3, Ayşenur 5 olarak gerçekleşti. Günün birincisi ise aldığı toplam 18 puan ile Ezgi oldu.