Gel Dese Aşk Oyuncu Kadrosu ve Yapımcı Bilgileri Nelerdir?


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:12
0

Gel Dese Aşk dizisi Kanal D ekranlarında yeni sezonda yerini alacak olan muhteşem senaryoların başında geliyor. Sen Anlat Karadeniz’in de yapımcılığını üstlenen Sinegraf firmasının güdümünde olan bu dizinin ülkemizde severek takip edileceği tahmin ediliyor. Oyuncular İle alakalı henüz net bir açıklama yapılmamıştır fakat Kanal D ve Sinegraf ortak yapımı olduğu için bu konuda da oldukça memnuniyet yaratan bir sistemin geçerli olacağı umuluyor.

Son günlerde reytinge verilen fazla önem sebebi ile birçok başarılı yapımın yayından kalkması ile oluşan boşluğun Gel Dese Aşk tarafından doldurulacağı tahmin edilmektedir. İlk aşamalarda reyting konusunda sıkıntılar olsa da Kanal D bu konuda diğer kanallarla göre bir derece daha toleranslı şekilde zaman tanımaktadır.

Dizinin Konusu

Gel Dese Aşk dizisinde zengin orta yaşlı bir adamın kendinden oldukça genç ve güzel bir kadına aşık olması üzerine kurulu bir hikayeye konuk olacaksınız. Bu hikayenin en iyi şekilde işlenmesi için hem yapım ekibi hem de kanal tarafından gerekli tüm önlemler alınmıştır.