Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Edho) Özlem Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 22:59
1

Atv’nin fenomen dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Yeni karakterler de diziye dahil olmaya devam ediyor. Dizinin 23 ekimde ekranlara gelen bölümünde Özlem karakteri diziye renk getiren bir isim oldu. Peki Özlem kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Alparslan özlemi eski sevgilisine benzetmektedir. Alparslan kaldığı otele yönetici asistanı olarak Özlem’i almıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özlem karakterini canlandıran oyuncumuz Selin Işık’tır. Selin Işık 1987 İzmir doğumludur. radyo televizyon bölümü mezunu olan genç oyuncu kahverengi gözlü olup yay burcundadır.

Bir 69 santimetre boyunda olan Gönül Selin Işık 53 kilogram ağırlığındadır. ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında oynadığı Çılgın Dersane Üniversitede isimli sinema filmi ile yaşamıştır. aynı zamanda Fox TV ekranlarında gösterilen Esaretim Sensin isimli dizide yer alan gönül Selin Işık bu dizide İpek karakterini canlandırmıştır.

Esaretim sensin isimli dizide 20’li yaşlarda İpek karakterini canlandıran Selin Işık dizide masum bir güzelliğe sahip genç bir kıza canlandırmıştır. Eşkiya dizisinde Özlem karakterini canlandıran oyuncu Alparslan ile aşk yaşayacak ve dizide Alparslan ile beraber sahnelerde ekranlara gelecektir.

Temel oyunculuk eğitimim yanı sıra sinema ve kamera önü oyunculuğu, diksiyon, dans, şan ve tiyatro tarihi ile kuram eğitimleri almıştır. Bu yönü ile kendisini geliştirmiş ve sektörün aranan isimlerinden olmuştur.

Comments are closed.