Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yaşar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 21:41
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Yaşar karakterini kim canlandırıyor? EDHO Yaşar kimdir? Gerçek adı ve oynadığı diziler hakkındaki tüm bilgiler sizlerle!

3. sezonuyla en çok konuşulan dizilerden biri olmayı başaran Atv ekranlarının Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni karakterleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek’in diziye dahil olacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ancak oyuncunun hangi rolle ekranda olacağı kesinleşmemişti. Son bilgilere göre Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaşar karakterini canlandırıyor.

EDHO Yaşar Kimdir? (Olgun Şimşek Kimdir?)

1971 doğumlu olan oyuncu, Bursa’da doğmuştur. Lise eğitimini öğretmen lisesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra Bir Demet Tiyatro’da yer almıştır.

İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show’da güçlü karakterini canlandıran oyuncu Yedi Numara Beşik Kertmesi gibi dizilerde de önemli roller üstlenmiştir. Yalan Dünya dizisindeki Selahattin karakteri ile de çok sevilen oyuncu 1994 ve 2000 yılları arasında kendisi gibi oyuncu olan Şebnem Sönmez ile evli kalmıştır. 2011 yılında ise Zeynep Kocabeyoğlu ile evlenmiştir.

2009 ve 2010 yıllarında yer aldığı Kapalıçarşı dizisinde oyunculuk performansının yanı sıra sanatçılıktaki başarısını da gözler önüne sermiştir. Üflediler Söndüm isimli şarkıyı seslendiren oyuncu, izleyicilerden tam not almıştır.

Yalan Dünya dizisi sonrası ekranlardan uzak kalan oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Yaşar karakteri ile yeniden ekranlara döndü. Biz de kendisine yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Siz de oyuncu ve dizi hakkındaki görüşlerinizi bize yazabilirsiniz.

[kirmizitext]Eşkiya kimsesiz Yaşar’ın Söylediği Şarkı-Bilmem Ağlasam mı için tıkla[/kirmizitext]

https://www.youtube.com/watch?v=s7H4aPWLRO8