Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sezon Finali mi Yapıyor? Final Tarihi Netleşti


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 20:58
1

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazdan bir sevindirici bir üzücü haber sizler için haberimizde. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final mi yapıyor yoksa sezon finaline mi gidiyor? Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi için son nokta koyuldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbeti belli oldu.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi olmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final değil sezon finaliyle ekranlara veda edecek. Onur Tan yönetmenliğinde, kadrosundaki Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Hakan Karahan, Yunus Emre Yıldırım, Müjde Uzman gibi yetenekli oyuncularla ekranlara gelen dizi 30 Mayıs Salı sezon finali yapacak.

Yayınlandığı günden bu yana izleyici kitlesini korumayı başaran dizi onunla aynı saatte ve aynı günde Star Tv de reytingleri yüksek Anne dizisinin varlığı, Kanal D ekranlarında yayında olan Hayat Şarkısı dizisi ve Fox Tv’nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’in olması Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın reklam gelirlerini düşüremedi.

Dizinin yeni sezonda devam etmesini izleyici kitlesinin yoğun isteği üzerine yapım şirketi de onayladı. 70 bölümü geride bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu yeni akıbeti hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? İlgililerden bilgilerini yorum kısmından alabiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=uu9G97xcqog

Comments are closed.