Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Olgun Şimşek Kimdir


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 15:22
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncu kadrosuna 5 sürpriz isim dahil oldu. Atv ekranlarının fenomen dizisi 3. sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Peki dizinin kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı EDHO’da hangi karakteri canlandıracak? Tüm bu merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Herkesin merakla beklediği dizinin sezon finali Hızır’ın Masa’dan sürpriz bir şekilde ayrılmasıyla son bulmuştu. Memleketi Karadeniz’in yaylalarında mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek isteyen Hızır’ı yeni sezonda neler bekliyor?

Eylül ayının son haftası yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Hızır’ı ve ailesini zor günler bekliyor. Kadrosuna 5 yeni isim dahil olan dizi herkes tarafından oldukça merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Olgun Şimşek Kim? Dizideki Rolü Nedir?

Başarılı oyuncu 1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesinde dünyaya geliştir. Eğitimci bir ailenin çocuğudur. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Olgun Şimşek, Yılmaz Erdoğan Ve Demet Akbaş Tiyatrosunda Otogargara adlı oyunla ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Daha sonra Bir Demet Tiyatro dizisinde Kudret tiplemesiyle popüler oldu. Kariyer hayatı boyunca sayısız dizi, tiyatro ve film projelerinde yer almıştır. 7 Numara, Beşik Kertmesi, Beyaz Gelincik, Kapalı Çarşı ve son olarak Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Selahattin karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. 5 yıldır ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna dahil oldu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=s7H4aPWLRO8