Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Asım Kimdir?


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 22:45
0

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Asım karakterini kim canlandırıyor? Asım karakteri ile EDHO’ya katılan oyuncu kim?

Atv ekranlarının Salı akşamları en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da oldukça iddialı. Diziye yeni dahil olan oyuncularla birlikte heyecan daha da arttı. Geçtiğimiz hafta Hızır Reis’i öldürmek istemişler ancak yanlışlıkla kızı Zeynep ölmüştü.

Hızır bunu yaptıranların kim olduğunu öğrenmek için Olgun Şimşek’in can verdiği Yaşar karakterinin yanına gider ve CIA adına Asım’ın kendisini öldürtmek istediğini öğrenir.

Hızır kendisinin öldürülmek istenmesinden çok kızının ölümü nedeniyle üzüntü yaşamıştır. Ancak bu üzüntüsü, onun düşmanlarına korku salacaktır. Zira Hızır’ın kızını öldürenler kendilerine acılı bir baba ve güçlü bir kişi olan Hızır’ı almış bulunmaktadır.

Görselde yer alan oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Asım karakteri. Ancak Asım karakterine can veren oyuncunun henüz gerçek ismini öğrenemedik. İlerleyen zamanlarda bilgiler geldikçe sizlerle buradan paylaşmaya devam edeceğiz.