Erkan Petekkaya ve Son Proje Bilgileri


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:01
0

Erkan Petekkaya birkaç senedir ekranlarda görünmemiş ve en son Paramparça dizisi ile hayranları ile buluşmuştur. Oyunculuk konusunda tam donanımlı olması ve hayran kitlesi ile dikkat çeken Erkan Petekkaya sosyal medyada yapmış olduğu yorumlar ile de gözleri üzerine topluyor. Son yapım anlaşmalarına bakıldığı zaman Vurgun dizisinde yer alacağı kesinleşmiştir.

Vurgun dizisinin hangi kanal tarafından yayınlanacağı hakkında henüz net bir açıklama yapılmamıştır. Erkan Petekkaya’nın bu dizide rol arkadaşlarının Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ olacağı dile getirilmiştir. Her iki oyuncunun da başarısı ile göz doldurması sebebi ile yapım hakkında beklentiler de yükselmektedir.

Vurgun Dizisi Reyting Sorununu Aşabilecek Mi?

Son senelerde kaliteli yapımların reyting seviyesi sebebi ile yayından kaldırılması dikkat çekiyor. Bu nedenle kaliteli yapımlardan biri olan Vurgun hakkında da soru işaretleri hala yerini koruyor. Dizinin koyulacağı gün ve saatin de reyting belirleme aşamasında oldukça etkin olduğu dile getirilmelidir. Oyuncuların ve yapım ekibinin muntazam yapısı sebebi ile reyting sorunu yaşamayacağı tahmin edilmektedir.