ÜNAL SİLVER VURGUN DİZİSİNE TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 14 Şubat 2019 : 01:10
0

İki bölümü geride bırakan ve iddialı başlayan Vurgun dizisine yeni bir isim dâhil oldu. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın paylaştığı diziye Ünal Silver katıldı. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Oyuncunun, Vurgun dizisinde Deniz Çakır’ın canlandırdığı Reyhan karakterinin, babası Feyyaz rolüne hayat vereceği söyleniyor. Ayrıca, diziye iki hafta sonra yayınlanacak 4.bölümde girmesi bekleniyor. Şimdi, Ünal Silver kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

ÜNAL SİLVER KİMDİR?

Oyuncunun, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul’da doğduğu bilinmektedir. Ayrıca, asıl adı Ünal Gümüş’tür. Yurtiçinden ziyade, yurtdışında çok fazla oyunculuk eğitimi aldığı söylenmektedir. Hamburg, Berlin, Londra ve Newyork bunlardan bazılarıdır.

OYNADIĞI YAPIMLAR

2000’li yılların başında çeşitli televizyon filmlerinde rol almıştır. 2006 yılında, başrolünü Cem Yılmaz’ın oynadığı Hokkabaz isimli sinema filminde oynamıştır. Gene aynı yıl içerisinde, başrolünü Barış Akarsu ve Merve Sevi’nin paylaştığı Yalancı Yarim dizisinde “Vahi Özkul” karakterine hayat vermiştir. Bu dizi bittikten bir sene sonra, 2007 yılında başrollerini Arzum Onan ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Sessiz Fırtına” isimli dizide “Kör Rıfat” karakterini canlandırmıştır. 2008 yılında “Gölge” isimli sinema filminde kendini göstermiştir. 2009 yılında, senaryosunu rahmetli Meral Okay’ın yazdığı ve başrolünde Engin Altan Düzyatan, Melisa Sözen, Engin Akyürek gibi isimlerin yer aldığı, “Bir Bulut Olsam” dizisinde “Aslan Bulut” karakterine can vermiştir. 2010 yılında, Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı, başrolünde de Perran Kutman’ın oynadığı, kısa ömürlü olan “Deli Saraylı” dizisinde “Amiral Sör Edward” rolüyle yer almıştır. Bu dizi tutmayınca, aynı sene içinde, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Gönülçelen” dizisinde “Burhan” karakterini oynamıştır. 2011 yılına gelindiğinde, “Beni Unutma” ve “ Dedemin İnsanları” gibi sinema filmlerinde kendini göstermiştir. O sene içerisinde başlayan başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı “Kuzey Güney” dizisinde “Atilla Sinaner” rolüne hayat vermiştir. Muhteşem Yüzyıl, Benim İçin Üzülme, Kadim Dostum gibi dizilerde de farklı rollerde oynama şansı elde etmiştir. O süreç de pek çok sinema filminde de kendine yer bulmuştur. En son Fox’da yayınlanan “Noİ:309” dizisinde oynadığı bilinmektedir. Diriliş Ertuğrul’da da bir dönem rol almıştır.