VURGUN DİZİSİNDE SIRLAR AÇIĞA MI ÇIKIYOR?


Güncelleme: 25 Şubat 2019 : 23:21
0

Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Vurgun dizisinin 4.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Reyhan’ın her şeyi itiraf etmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar..

REYHAN İTİRAF EDİYOR!

Fragman, Reyhan ve Kemal buluşmasıyla başlıyor. Sonrasında, Reyhan’ın karşısında konuştuğu kişi gözükmeden, Vedat’la evlenme nedenini açıkladığı görülüyor. Karşısında oturanın Kemal olmadığı düşünülüyor. Çünkü, onun bu kadar çabuk öğrenmeyeceği çoğu izleyici tarafından tahmin ediliyor. Ancak, herkimse içinde yıllarca biriktirdiklerini döktüğü anlaşılıyor. Tanıtımda, “Kimsenin eli elime değmedi. Ölüyordu çocuğum ne yapsaydım. Kerem ölüyordu, kocam komadaydı. Oğlum gidiyordu. Ne yapsaydım? Benim, Kemal’i orada öyle yatarken, başka bir adamı sevebileceğimi düşündünüz. Kendim için, kendimi düşünüp başka bir adamla evlenebileceğimi düşündünüz. Kimse bana gerçekten neden diye sormadı. Bir kişi bana, “Reyhan neden” diye sormadı. Şimdi ne diyeyim oğluma? Senin baban bu adam değil bu adam mı diyeyim? Ben ne diyeyim oğluma” şeklinde isyan ettiği ekrana yansıyor. Karşısındaki kişinin kim olduğu çok merak ediliyor. İsyan ettiği için de, Kemal’in annesi olma ihtimali yüksek oluyor. Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz. Şimdi son bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

3.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Reyhan, Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya ile konuştu. Kemal ise, uzun zaman sonra oğluyla yeniden arasındaki bağı güçlendirmeye çalışırken, Vedat gerildi. Bu yüzden, Reyhan ile karşı karşıya geldiler. Diğer taraftan, Vedat ve Kemal arasındaki ilk savaşın tohumları atıldı. Vedat yıllar önce yanan fabrikayı satmak istedi. Ancak, Reyhan oyunu ondan yana kullanmayınca satış iptal edildi. İkisinin boğuştuğu sırada, Reyhan alnına silah dayayarak karşılarında belirdi.