VURGUN DİZİSİ İLK BÖLÜMÜ İZLENDİ Mİ?


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 18:22
0

Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın oynadığı Vurgun dizisi ilk bölümüyle dün aşkam Fox tv ekranlarındaki yerini aldı. Peki nasıl tepkiler geldi? Dizi izlendi mi? İşte detaylar..

OLDUKÇA ZOR BİR GÜNE KONULDU

Vurgun dizisinin oldukça zor bir günde ekrana gelmesi tartışılıyor. Çünkü Çarşamba akşamları, Atv’de Sen Anlat Karadeniz, Trt 1 de de, Diriliş Ertuğrul dizileriyle yarışmak zorunda kalıyor. İlk bölüm reytingi de totalde 10. Sırada olarak kendine yer buldu. Eğer bu şekilde devam ederse, dizinin çok uzun ömürlü olmayacağı düşünülüyor. Ancak, ilk bölümü izleyen kesimden oldukça iyi yorumlarda geliyor.

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal Vardar büyük bir aşkla evlendiği karısı Reyhan ve çocuğuyla mutlu bir hayat yaşamaktadır. Uzaktan bakıldığında herkes onlara gıpta etmektedir. Ancak, bu mutluluk çok uzun sürmeyecektir. Kemal oğlunun ikinci yaş gününün gecesi, aklına takılan bir iş için uyanır. Sahip olduğu fabrikaya gider. Orada çıkan bir yangın sonucu, büyük kaza geçirir. Bu kaza, hayatlarının dönüm noktası haline gelecektir. Çünkü doktorlar onun tıbbi anlamda öldüğüne karar verir. Asya adında bir hemşire 10 yıl boyunca ona gözü gibi bakmıştır. Hastanede çalışan diğer insanların gözünden de bu ilgi kaçmaz. Bir gün beklenmeyen mucize gerçekleşir. Asya hemşire, Kemal’in durumunda değişiklik fark eder. 10 yılın sonunda Kemal nihayet uyanmıştır. Fakat, o uyuduğu sürece hiçbir şey bıraktığı gibi kalmamıştır. Karısı, Reyhan ve oğlu için zor olsa da, hayat devam etmektedir. Bu süreçte, Reyhan Kemal’in en yakın arkadaşı Veli ile evlenip yeni bir hayat kurmuştur. Kemal’i arkadaşı Reyhan’ın yanına seneler sonra getirdiğinde, her ikisi de büyük bir şok yaşar. O sırada Veli eve gelir. Kemal, kendini tutamayıp Veli ile büyük bir tartışma yaşarken, oğlu korkuyla Veli’ye “Baba” diye sarılır. Kendi oğlunun Veli’yi baba bilmesi, Kemal için daha büyük bir yıkıma neden olur. Reyhan’da bu kadar şok üstüne sinir krizi geçirir. Ancak, Kemal için asıl büyük bomba bölüm sonunda gerçekleşir. Bahçede beliren bir kız çocuğu, Reyhan’a anne, Veli’ye de baba derken görülür.

Çok geçmeden 2.bölüm fragmanı da yayınlandı. Tanıtım da, Kemal’in Reyhan’a en yakın arkadaşıyla evlendiği için verdiği tepki dikkat çekti. Üstelik, Veli’nin de Asya’ya gelip “Sende sırrım ver” demesi şok etkisi yarattı.