VURGUN’UN FİNALİNE SEYİRCİDEN BÜYÜK TEPKİ!


Güncelleme: 14 Mart 2019 : 21:48
0

Başrollerini Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı Vurgun dizisi dün akşam itibariyle ekranlara veda etti. Düşük reytinglerinden dolayı erken final yapan diziye seyirci tepki gösterdi. İşte detaylar..

OLAYLAR AÇIKTA MI KALDI?

Birçok erken final yapan dizi normal bir bölümle ekrana veda ederken, Vurgun dizisi 6.bölümde de olsa konuları toparladı. Ancak, seyirci gene de memnun olmadı. Kerem öz babasının Kemal olduğunu, Erdoğan’dan öğrendi. Erdoğan aizahmer olduğu için, Kerem’e bu gerçeği düşünmeden söyledi. Kerem başta inanmasa da, 2.yaş gününde çekilen videoyu bulunca emin oldu. Vedat ve Reyhan yemekteyken “Vedat sadece babamın arkadaşıymış” demesi Vedat’ı şok etti. Bölüm sonunda da, elindeki cd ile Kemal ve Reyhan’ın yanına gelen Kerem, gerçeği resmen öğrendiğini göstermiş oldu. Arkasından, Erdoğan beyin sesi duyuldu. “Sonrası sizin kalbinizde yaşamaya devam edecek” sözleriyle seyirciye bırakıldı.

REYHAN FABRİKA İLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENDİ!

Turan, fabrikayı yaktığını Reyhan’a itiraf etti. Ondan destek beklerken, kovuldu. Reyhan yaşadıklarından onu sorumlu tuttu. Vicdan azabına dayanamayan Turan, her şeyi itiraf eden bir video hazırladı. Arkasından da intihar etti. Fakat, Vedat onu kurtarmayı başardı. Videoyu da ele geçirdi.

ASYA VE REYHAN HESAPLAŞTI!

Reyhan, Asya’nın Kemal’den çocuk yaptığını öğrendi ve çok sert bir karşılık verdi. Hayatlarından çekip gitmesini istedi. Ama, Asya onu dinlemedi ve kızı için kalacağını söyledi.

ERKEN FİNAL!

Gerçekler ortaya çıksa da, detaylı olarak birbirine bağlanmaması seyirciyi kızdırdı. Aceleye gelmiş bir final olduğu gene de anlaşılıyordu. Dizi beklenilen reytingi veremese de, belli bir kitle tarafından sevilmişti. Bu şekilde ekranlara veda etmesi pek çok kişiyi üzdü.