VURGUN 2.BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Güncelleme: 12 Şubat 2019 : 02:50
0

Geçen Çarşamba yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay, Begüm Birgören gibi oyuncuların yer aldığı, Vurgun dizisinin yeni bölümünde şaşırtıcı gelişmeler meydana geliyor. İşte detaylar..

KEMAL VE REYHAN KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

10 yılın sonunda uyanan Kemal, aldatıldığını düşünerek Reyhan ile karşı karşıya geliyor. Yokluğunda, en yakın arkadaşı Vedat’la ne için evlendiğini soruyor. Reyhan, Kemal’e Vedat’la evlenmesinin gerçek nedenini söyleyecek mi? Cevabını yeni bölümde öğreneceğiz. Ancak, Kemal’in bu konuşmadan sonra darmadağın olacağı biliniyor. Bu sebeple, Reyhan’ın Kemal’i rahatlatacak açıklamalar yapmadığı da anlaşılmış oluyor.

VEDAT BOŞ DURMUYOR!

Diğer taraftan Kemal, uzun zamandan sonra ilk defa oğlu Kerem ile arasında yeni bir bağ kurmaya çalışıyor. Ne yazık ki hesaba katmadığı şey Vedat’ın varlığı oluyor. Vedat gene boş durmuyor. Kerem ve Kemal’in yakınlaşmasını önlemek için hamlede bulunmayı ihmal etmiyor. Nasıl bir hamlede bulunacağını da Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz.

ASYA’DA VEDAT’A AİT SIRLAR NE?

Hemşire Asya’nın hastaneden ayrılmasından sonra, Vedat soluğu onun yanında alıyor. Çünkü, Asya Vedat’ın hayatını alt üst edecek iki tane sır saklıyor. Büyük ihtimalle, Vedat korkup Asya’nın hayatlarından tamamen çıkmasını talep ediyor. Peki, Asya ona boyun eğip Kemal’in hayatından sonsuza dek çıkacak mı? Cevabını yeni bölümde göreceğiz. Diğer taraftan Asya ile ilgili de bir sır saklandığı dikkat çekiyor. Erdoğan Bey’in bildiği bu sır ortaya çıktığı takdirde, Asya’nın hayatının alt üst olacağı belirtiliyor.

KEMAL FABRİKAYA DÖNÜYOR!

Kemal, yıllar önce komaya girip, tüm hayatının değişmesine neden olan, babasından kalma Fabrika’ya doğru bir adım atıyor. Turan ise bu kez abisinin yanında yer almak isteyince, Vedat gene kendini gösteriyor. Elinde olan tüm kozları kullanmaya başlıyor ve aralarındaki savaş yavaş yavaş başlıyor.

Vurgun’un 2.bölüm 2.fragmanı çıktı

FRAGMANDAN KESİTLER

Fragmanda, Reyhan’ın ne kadar üzgün olduğu ekrana yansıyor. Kemal, kendisinden nefret ettiği için acı çektiği anlaşılıyor. Diğer taraftan, Vedat ve Kemal arasında da kavga meydana geliyor. Kemal “Sen kimin toprağından kimi kovuyorsun” diye ona saldırıyor.

İzlemek için tıklayınız.