VURGUN DİZİSİ FİNAL YAPIYOR!


Güncelleme: 8 Mart 2019 : 17:37
0

Çarşamba akşamları Fox ekranında yayınlanan ve başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya gibi isimlerin yer aldığı Vurgun dizisinin final yapacağı açıklandı. İşte detaylar…

NİSAN’DA BİTİYOR!

Başladığı günden bu yana, dizinin beklenileni veremediği gözleniyordu. Reyting sıralamalarında hep alt kısımlarda kendine yer buluyordu. Aynı gün içinde, Atv’de Sen Anlat Karadeniz, Trt 1’ de de Diriliş Ertuğrul dizilerinin yayınlanması da, yeterince izlenilmemesinin sebepleri arasında gösteriliyordu. Sonraki hafta Star’da başlayan Kuzgun dizisi de, daha çok izlenme oranına ulaşınca, final kararı da kaçınılmaz oldu. Dizinin nisan ayında final yapması bekleniyor. Şimdi en son bölümde neler yaşanmıştı? Hatırlayalım.

5.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal, kendisi uyurken olan bitene bir türlü anlam veremiyordu. Reyhan’ın Vedat’la evlenmesinin ardında başka bir sebep yattığını düşündü. Asya’da ona, uyurken Reyhan’ın geceleri gizli gizli gelip gittiğini söyleyince kendine hâkim olamadı. Reyhan’ın karşısına çıkıp, Vedat’la neden evlendiğini öğrenmek istedi. Üstüne onu sevip sevmediğini de sordu. Ancak, Reyhan’dan beklediği cevabı alamadı. Vedat’ı sevdiğini üstüne basa basa söylese de, Kemal’e inandırıcı gelmedi. Tam o sırada oğulları yanlarına geldi.

Turan ise, fabrikayı kendisinin yaktığını psikoloğu Yeliz’e söylemesiyle, olayların rengi değişmeye başladı. Kemal, Vedat ve Hiram’a karşı büyük bir darbe daha indirdi. Bu arada, Turan’ın kendi başına ördüğü bela da, farkında olmadan Vedat’ın ayağına düştü. Vedat böylece, hem Turan’ı hem de Asya’yı köşeye sıkıştıracak kozlara ulaştı.

6.Bölüm fragmanı için tıklayınız.