Engin Öztürk Son Yapımı ile Reyting Yarışında Ön Plana Çıkacak Mı?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:55
0

Son senelerde yapımlar ve oyunculukların çok başarılı olmasına rağmen birçok dizi bitirilmiş ve şans verilmemiştir. Gelecek sezon yer alacak olan dizilerin de yapımcılarında aynı endişe söz konusudur. Bin bir emek ile hazırlanan castların ve yapım alt yapısının reyting yarışı sebebi ile bir kenara atılması üzüntü verici olarak nitelendirilmektedir. Engin Öztürk’in yeni sezonda yer alacağı Masal Çiçeği dizisi hakkında da aynı endişeler canlılığını korumaktadır. Not: Dizinin adının Yüzleşme olacağı da konuşuluyor.

Oyuncu kalitesinin çok yüksek olmasına ve T Company tarafından yapım desteği almasına rağmen reytinglerde ne denli ön plana çıkacağı hakkında ne bir bilgi vermek kolay olmayacaktır. Engin Öztürk’ü heyecanlandıran bu projede Uğur Yücel gibi usta isimler de yer almaktadır.

İnternetten Takip Etmek Dizilerin Devam Etmesini Sağlamıyor

İnternet platformunun artık yeni bir boyut kazanmasına rağmen kanallar hala bu rakamları dikkate almamaktadır. Masal Çiçeği dizisini seven ve internetten takip eden kişilerin reytinge herhangi bir katkısı olmayacağı da belirtilmelidir.