Elimi Bırakma Melis Kim? Gerçek Adı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Ekim 2018 : 00:10
0

Yaz sezonu dizileri arasında olan Elimi Bırakma TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Alp Navruz ve Alina Boz’un başrollerini paylaştığı dizide zengin Çelen ailesinin tek kızı olan Melis karakterine hayat verecek oyuncunun gerçek adı ne? Elimi Bırakma dizisi Melis kim? Elimi Bırakma dizisi Melis oynadığı diziler neler? Elimi Bırakma dizisi Melis’i nereden tanıyoruz gibi soruların cevabı sizler için sitemizde.

Annesi tarafından her dediği yapılan, istediği arzu ettiği her şey geri çevrilmeksizin yerine getiren, zengin bir ailenin kızı olması hasebiyle de biraz şımarık yetişen bir kız. Babaannesiyle bir arada fakat babaannesi Feride Hanımın söylediği şeyleri çok da umursamayan hatta babaannesi Feride hanımın koyduğu kuralları beğenmeyip evi hapishaneye çevirdiğini düşünen ve bu konuda da kardeşini öğütleyen biri.

Aile bağlarına ve aşka yoğunlaşan Elimi Bırakma dizisinde babaanne karakteri yani Feride hanım evde pek istenmeyen birisi. Bir yanda torunu Melis’in söyledikleri diğer yanda gelini Serap’ın oğluna ya Anne ya ben diye diretiyor olması ve bunu da kendisinin kulakları ile duyması onu derinden etkilemiştir. Bir yanda gitmeyi düşünür fakat bir yanda da evde tek teselli kaynağı Cenk için düşünür.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Cansu Kim? Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler Neler? için tıklayınız[/kirmizitext]

Birbiri arkasına sıralanan olayları Elimi Bırakma dizisindeki Melis karakterinin gerçek adını söyleyerek devam edelim. Elimi bırakma dizisinde Melis’in gerçek adı Cemre Baysel dir. Daha önce birçok dizide  yeteneklerini sergileyen güzel oyuncu en son Kanal D’nin bir dönem en sevilen dizisi olan İsimsizler de Kaymakam Fatih’in kız kardeşi olarak ekranlara gelmişti. Bir yanda yetenekli oluşu diğer yanda güzelliği ile ekranların sevilen yüzü olmayı başardı.

Melis yani Cemre Baysel İzmir’de dünyaya geldi. Çocuk yaşta oyunculuğa merak salan yetenekli oyuncu İzmir’de sıradan bir oyunculuk ajansına kayıt olmuştur. Ajansta kaydı bulunan oyuncunun ilk adımları böyle başlarken daha sonra hayat yüzüne gülmüş şimdi ise Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat verecektir.

[mavitext]Elimi Bırakma Azra Kim? Azra Güneş Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi için tıklayınız[/mavitext]

Oyunculuktan önce yolları modellikle kesişen Melis, yeteneklerinin oyunculara göre olduğunu düşünüp modellikten oyunculuğa geçiş yapmıştır. On parmağında on marifet oyuncunun resim konusunda da oldukça yetenekli olduğu aldığı eğitim çerçevesinde dikkatlerden kaçmamiştir. Üniversite eğitimini de resim bölümünde alan oyuncu ilk dizi deneyimini ise yine TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleştirmiştir. Şimdi ise Elimi Bırakma Dizisi Melis karakterine hayat veriyor. Oyuncu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?