Elimi Bırakma Dizisi’nde Yönetmen Değişikliği!


Güncelleme: 14 Ocak 2019 : 20:44
0
Elimi Bırakma

TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert ve Seray Gözler gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide heyecan her geçen bölüm daha da artıyor. İddialı dizi geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı ancak bu hafta yeni bölümüyle ekranlara geldi ve reytingleriyle de oldukça dikkat çekti. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler yaşandı?

Elimi Bırakma 24.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Şirket hisselerini alan kişinin Sumru olduğunun ortaya çıkması büyük şok etkisi yaratmıştır ve onu tanıyanlar arasında en çok konuşulan konu, Sumru’nun bu parayı nereden bulduğudur. Azra Feride’yle konuşarak, artık kendi ayakları üzerinde durmak ve ayrı ev tutmak istediğini söyler. Feride bunu anlayışla karşılar. Mütevazı bir mahallede bütçesine uygun bir ev tutan Azra, evine yerleşir. Diğer yandan da babası için açtığı davayı, Mert’i korumak adına geri çeker.

Azra’nın mantıklı bir açıklama yapmadan Cenk’ten uzak durmaya çalışması Cenk’i sinirlendirmektedir. Ve böyle bir öfke anında Azra’nın yanında Kadir’i gören Cenk, öfkesini ondan çıkarır. Cenk in Kadir’i dövmesi bütün dengeleri alt üst edecek Azra’nın Mert’e kavuşma ihtimali tehlikeye girecektir…

Elimi Bırakma Dizisinde Yönetmen Değişikliği! Yeni Yönetmen Kim Oldu?

TRT’nin sevilen dizisinde ani bir karar değişikliği yaşandı ve bu doğrultuda yeni yönetmen değişikliği yaşandı. Buna göre Sadullah Celen oturduğu yönetmen koltuğunu bıraktı ve yerine Adnan Güler geldi. Dizinin 25.bölümüyle beraber yeni yönetmen ile yola devam edilecek.

Adnan Güler Kimdir? Daha Önce Yönettiği Diziler?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu olan Adnan Güler’in yönettiği dizilere baktığımızda Kanatsız Kuşlar, Çilek Kokusu, Yedi Güzel Adam, İffet, Sensiz Olmaz, Bir Kadın Tanıdım, Adanalı ve Candan Öte dizilerini görüyoruz.