Elimi Bırakma Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 22:42
0
Elimi Bırakma

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Elimi Bırakma için nihai karar verildi. Buna göre hem kanal hem de yapımcı ortak kararıyla dizinin yeni sezonda da devamına karar verildi. Ve dizinin sezon finali tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Elimi Bırakma Dizisinin Kadrosunda Kimler Var?

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldığı dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi isimler paylaşıyor.

Elimi Bırakma 39.Bölümde Neler Yaşanacak?

Azra ve Cenk’i tatlı bir düğün telaşı sarmışken, Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarmak ister. Ailenin bütün kadınlarının katıldığı bu alışverişte istikamet Kapalıçarşı’dır.

Bu sırada Azra’ya hazırlayacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşılaşacaktır.

Öte yandan Burhan’la ilgili şüpheleri artan Azmi Mesut’a yaklaşır. Azmi ve Mesut Burhan’la ilgili bir ipucuna ulaşabilecekler midir?

Elimi Bırakma Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Sevilen dizi 2 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak olan 43.bölümüyle sezona ara vermeye hazırlanıyor. Yeni sezonda ise Eylül’den itibaren yayında olmaya devam edecek.