Elimi Bırakma 39. Bölümde Neler Olacak


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 17:29
0

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Elimi Bırakma dizisinin bu hafta 39. bölümü yayınlanacak . Elimi Bırakma’nın bu bölümünde, Cenk ve Azra’nın düğün telaşı damga vuracak.

Alina Boz. Alp Navruz, ve Dolunay Soysert gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen yeni bölümü öncesi iki fragman yayınlandı. İnsanları da ciddi bir merak sardı. Bu hafta 39. bölümüyle izleyici ile buluşacak dizi, oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. İşte, Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümünde fragmanlardan anladığımız kadarıyla yaşanacak olanlar.

Bu Bölümde Bizi Bekleyenler

Cenk ve Azra’yı tatlı bir düğün telaşı sarmış iken Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarmak ister. Ailenin bütün kadınlarının katıldığı bu alışverişte istikamet yeri Kapalıçarşı’dır.

Bu sırada Azra’ya hazırlayacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşı karşıya kalır ve çok şaşırır.

Diğer yandan ise Burhan’la ilgili şüpheleri artan Azmi Mesut’a yaklaşır. Mesut ve Azmi Burhan’la ilgili bir ipucuna ulaşabilecekler mi acaba?

Elimi Bırakma Dizisi 38. Bölümde Neler Yaşandı?

Cenk ve Azra katiline onları yaklaştıracağını inandıkları kitabı araştırmaya başladı. Ama Azra ve Cenk sahaftan elleri boş dönüyorlar; flaş bellek kitabın arkasındaki bölmede değil. Azra babasının katiline her yaklaştığını düşündüğünde uzaklaştığını fark ederek üzüldü. Cenk, Azra’nın en yakını olarak ona her daim yardım etmeye çalışıyor. Azra babasının yetimhanede büyüdüğünü ve hiçbir yakınının onu merak etmediğini anlatıyor. Bir tek Mesut’un olduğunu ve onunda olmamasını tercih ettiğini söylüyor.

Burhan, restoranı Hülya’ya devrederek Cansu ile gitmeyi planlıyor. Ama Sumru olanlara kulak misafiri oluyor. Burhan Cansu ile gideceklerini söyleyince Sumru deliriyor. Burhan’a onu yeniden ceza evine sokacağını söylüyor. Sonra da Cansu’yu ikna etmek için onunla konuşmayı deniyor.

MELİS KORKUNÇ BİR KAZA GEÇİRİYOR

Evde büyük kıyamet kopuyor. Melis sevdiği adamdan vazgeçmiyor ve evden kaçıyor. Arda Melis’in yokluğunu fark edip önce annesine gidiyor. Ablasına hiçbir şekilde ulaşamadığını söylüyor. Serap da telaşlanıyor. Arda o sırada Kadir’i arıyor. Telefona Melis’i istiyor ama Kadir, Melis yok deyince Arda, Kadir’i tehdit ediyor. Arda delirmiş gibi annesine bile bağırıyor.
Feride Hanım da kapıda Arda ile karşılaşıyor ve Melis’in kaybolduğunu bu şekilde öğreniyor. Bu sırada Melis Kadir’e gidiyor ve onunla yaşamak istediğiniz, her şeye hazır olduğunu söylüyor. Çelenler durmaksızın  Melis’i arıyor ama gelen telefonla sarsılıyorlar. Melis bir kaza geçirmiştir ve hastanededir.