ELİMİ BIRAKMA’DA CENK AZRA’YA YÜZÜK TAKIYOR!


Güncelleme: 7 Mayıs 2019 : 02:59
0

Başrollerini Alp Navruz ve Alina Boz’un paylaştığı ve Pazar akşamları Trt1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 40.bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda, Cenk’in Azra’ya yüzük takması dikkatleri çekti. İşte detaylar…

AZRA VE CENK ÇOK MUTLU!

Fragmanda, Azra Cenk’i ne kadar çok sevdiğinden ve kendisi için ne anlam ifade ettiğinden bahsediyor. Duygularını “Bir kadın bir adamın her haline mi âşık olur? Sen benim için anlamını biliyor musun? Bugünüm, yarınım, umutlarım. Bana başka bir hayatın, başka umutların olabileceğini gösterdin.” Sözleriyle ifade ediyor. Cenk ise “Eğer bir gün gerçekten vazgeçersem senden, o gün ben zaten ölmüşüm demektir.” Cümleleriyle karşılık veriyor. Karşılıklı yüzük takmaları da göz önünde bulundurulduğunda, ikilinin onca zorluktan sonra oldukça romantik bir bölüm geçireceği anlaşılıyor. Şimdi geçen hafta yayınlanan 39.bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

39.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Azra ve Cenk tatlı bir düğün heyecanı içerisindeydi. Feride de bu sebeple Azra’yı bohça alışverişine çıkarmayı teklif etti. Alışverişe ailedeki tüm kadınlar katıldı ve Kapalıçarşı’ya gittiler.

Cenk, Azra’ya sürpriz hazırlamak için Cansu’dan yardım istedi. Fakat beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı.

Diğer tarafta, Burhan ile ilgili şüpheleri artan Azmi Mesut ile yakınlık kurmaya gitti. Azmi ve Mesut Burhan’la ilgili ipucu bulmak için uğraştı.

40.bölüm fragmanı için tıklayınız.