Cemal Hünal Tozkoparan Dizisinde!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:48
0
Cemal Hünal
Cemal Hünal

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen, yönetmen koltuğunda Şevki Es’in oturduğu, başrollerini Burak Kut, Burcu Altın, Özgür Ege Nalcı, Gökhan Atalay, Leyla Kırşan, Demir Saygı ve Yağız Kılınç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Tozkoparan’a yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Tozkoparan Son Bölüm Özeti! 21.Bölümde Neler Yaşandı?

Son turnuva maçını kazanarak puan sıralamasında öne geçen Karayel okullar arası turnuvaya katılacağından emindir. Mavi Ay ise Karayel’in bu tutumu karşısında hemen umutsuzluğa kapılmaz. Okullar arası turnuvaya katılma şanslarının bitmediğini düşünen Mavi Ay, Salih Hoca önderliğinde çalışmalara daha da ağırlık verir. Ayla’nın kayıp nişan taşını bulamaması üzerine Nevzat devreye girer.

Nevzat’ın herkesi şoke edecek birtakım planları vardır. Fakat Nevzat’ın Ayla ile ilgili farkında olmadığı bir durum vardır. Ayla’nın yapacağı hamle yalnızca Nevzat’a değil sürpriz bir kişiye daha büyük bir darbe vuracaktır. Mavi Ay büyük bir tempo içerisinde takımlarının kaderini belirleyecek olan son turnuva maçına hazırlanırken Asya haritanın izini sürmeyi bırakmaz. Asya’nın çalışmaları sonuç verecek midir?

Final turnuvasında beklenmedik olaylar yaşanır. Mavi Ay’ı her zamankinden zor bir yarış beklemektedir. Başı dertte olan Cihan artık Dede Korkut okulunda müdürlük yapmayacak mı? Salih’in karakola götürülme nedeni ne? Nevzat ve Ayla’yı nasıl bir sürpriz bekliyor? Kader maçını hangi takım kazanıp okullar arası turnuvaya katılma hakkı kazanacak mı?

Tozkoparan Cemal Hünal Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

Dizinin yaz boyunca yayınlanacağını öncelikle belirtelim. Ve kadroya yeni katılacak isim ise Cemal Hünal olacak. Oyuncu 2 Ekim 1976 İstanbul doğumludur. Saint Benoit Fransız Lisesi mezunudur. Oynadığı diziler Asi, Adanalı, Leyla ile Mecnun, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Osmanlı Tokadı, Tatar Ramazan, Diriliş Ertuğrul, Gölgedekiler, Her Sevda Bir Veda ve Paramparça olmuştur.