Vuslat’ın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!


Güncelleme: 26 Nisan 2019 : 21:15
0
Vuslat

TRT 1 ekranlarının Pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi Vuslat, inişli çıkışlı reyting grafiğiyle devam etse de kanal sezon finali kararı aldı. İşte detaylar..

Vuslat 16.Bölümde Neler Yaşanacak? 

Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. Yine iddialı olayları ekrana taşıyacak olan Vuslat dizisi, yeni bölümüyle TRT1 ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Aziz’in cezaevinde can güvenliği tehlike altına girerken, koğuşta da dışarıda öğrenemediği sırların kapısını aralamaya devam eder.

Aziz’in tutuklanmasını izlemek zorunda kalan Tahsin, bir yandan ailesine gelen tehditlerle uğraşırken diğer yandan geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Abisinin durumundan habersiz olan Kerem, kendi gerçekleriyle yüzleşmektedir.

Feride’nin yaşayacağı büyük şok geçmiş anıları hatırlamasına sebep olur. Aziz’i kurtarabilmek uğruna, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kader karşında yenilgiye uğrayacak ve oda kendi imtihanıyla yüz yüze kalacaktır.

Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Büyük Deniz” adımına ilerlerken, Aziz, kendi öfkesinin bedelini ödemek için cezasını çekmeye razı olmuş ve kaderini kabullenmiştir. Bu kabullenişin, kendisine nelere mal olacağını öğrenmesi çok uzun sürmeyecektir.

Vuslat Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu, Betül Yağsağan’ın senaryosunu üstlendiği dizinin oyuncuları arasında Kadir Doğulu (Aziz Korkmazer), Devrim Özkan (Feride Çağlar), Mehmet Özgür (Salih Koluber / Salih Baba), Ümit Kantarcılar (Kerem Saltuk), Gamze Süner Atay (Hasibe Çağlar), Murat Karasu (Faik Çağlar), Baran Bölükbaşı (Fırat Çağlar), Serra Pirinç (Ceylan Çağlar), Osman Alkaş (Tahsin Korkmazer), Nurhan Özenen (Perihan Korkmazer), Gözde Kaya (Sultan Korkmazer), Erdem Akakçe (Meczup Abdullah), Özcan Varaylı (Necmi Satırcı / Çakal Necmi), Hikmet Körmükçü (Madam Aneta) gibi isimler yer alıyor.

Vuslat Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

Sevilen dizi Vuslat, 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 20.bölümüyle sezona ara verecek.