Payitaht Abdülhamid Final Mi Yapıyor? Bülent İnal’dan Açıklama Geldi


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 21:49
0

TRT ekranlarında izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinin akıbeti ne olacak?

Her Cuma TRT ekranlarında yayınlanan Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından 2. Abdülhamid‘in hayatını anlatan Payitaht Abdülhamid dizisinin sezon finali yapıp yapmayacağı belli oldu.

Payitaht Abdülhamid dizisinde 2. Abdülhamid’e hayat veren ünlü oyuncu Bülent İnal dizi ile ilgili son gelişmeleri açıkladı.

İşte Bülent İnal’ın Açıklaması

Bülent İnal kendi İnstagram sayfasından yayınladığı yazı ile Payitaht Abdülhamid severleri heyecanlandırdı.

Bülent İnal setten bir fotoğraf eşliğinde paylaştığı yazıda şunları ifade etti:

“Bugün sezonun son sahnelerini çektik. Sizler bir kaç bölüm daha izleyeceksiniz. Seneye yepyeni hikayemizle tekrar buluşacağız. Dizimiz bitmedi önümüzdeki sezon devam ediyoruz. Gösterdiğiniz ilgi verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyoruz. Görüşmek üzere…”

Bu paylaşımla birlikte Payitaht Abdülhamid dizisinin final yapacağı söylentileri de rafa kalkmış oldu. Dizinin eylül ayında yeni sezonu ile yine TRT ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Dizi Ekibi İle Yollar Ayrıldı

Öte yandan Payitaht Abdülhamid dizisinin yönetmeninin ve teknik ekibinin diziden ayrıldığı öğrenildi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 71 bölüm boyuncu yönetmenliğini üstlenen Emre Konuk kendisinin ve ekibinin diziden ayrıldığı kendi istagram hesabından yayınladığı bir yazıyla açıkladı. Yönetmen Konuk, vedasının gündemdeki tartışmalar ile ilgisi olmadığını, önceden alınmış bir karar olduğunu belirtti.

Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta gündeme dair tarih üzerinden yaptığı göndermeler ile olay yaratıyordu.

Bakalım, Payitaht Abdülhamid dizisi önümüzdeki sezon yoluna hangi yönetmen ile devam edecek.

Bülent İnal kaç yaşında? Bülent İnal dizileri neler? Bülent İnal eşi kim? Bülent İnal burcu ne? Bülent İnal nereli?

Bülent İnal Kimdir?

Ünlü oyuncu Bülent İnal, 19 Mayıs 1973 tarihinde Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Boğa burcu olan İnal, 46 yaşında ve 1,84 boyunda. Yedi yaşına kadar Şanlıurfa’da yaşayan Bülent İnal daha sonra Bursa’ya taşında ve eğitimine burada devam etti.

Hilvan’da doğan Bülent İnal, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

Ihlamurlar Altında dizisinde canlandırdığı Yılmaz karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Kurşun Yarası, Azad, Kalpsiz Adam, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Karayılan, Bitmeyen Şarkı, Tatar Ramazan ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde rol aldı.

Şu an TRT 1′ de Payitaht “Abdülhamid” dizisinde Sultan 2.Abdulhamid karakterini canlandırmaktadır.