Elimi Bırakma Kadir Kimdir? Gerçek Adı ne, Karakter Analizi?


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 00:14
0

Trt’nin yeni sezon dizisi Elimi Bırakma’ya yeni bir karakter giriş yaptı. Kadir karakteri diziye yeni bölümde giriş yaptı. Peki Kadir karakteri kimdir? Oynadığı diziler neler?

TMC filmin yapımcılığında ekranlara gelen Elimi Bırakma dizisi aile ilişkilerini etkileyici bir şekilde ekranlara yansıtırken aynı zamanda yeni simalar ile [kirmizitext]kadrosunu[/kirmizitext] ve hikayeyi güçlendiriyor. Kadir karakteri de bu anlamda diziye dahil edildi.

Elimi Bırakma Kadir(Kenan Acar) kimdir?

Daha önce Meryem dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu Kenan Acar, Kadir karakteri ile karşımıza çıkacak. Peki Kadir Acar kimdir? 1990 İzmir doğumlu olan Kadir Acar, İzmir Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Lisans eğitimini İTÜ’de tamamlayan oyuncu eğitim sürecinin yarısını çift anadal programı nedeni ile Amerika’da geçirmiştir.

New York State Ünüversitesinde okuyan yakışıklı oyuncu KSK ve Tuborg’da da basketbol oynamıştır. Türkiye’de temel oyunculuk eğitimi alan Kenan Acar, Amerika’da oyunculuk teknikleri ve kamera oyunculuğu üzerine de eğitim almıştır. İlk oyunculuk hayatına Medcezir dizisi ile adım atmıştır.

191 cm boyunda olan oyuncu 80 kg ağırlığındadır. Oynadığı diziler ise; Meryem, Gamsız Hayat, Medcezir gibi projelerdir. Başarılı oyuncu şimdi Kadir karakteri ile Elimi Bırakma dizisinde boy gösterecek. Kenan Acar dizide Ece’nin abisi Kadir karakterini canlandırmaktadır. Deli dolu, biraz karanlık yüzü olan Kadir kardeşinin öcünü Cenk’ten almaya niyetlidir.

Ece ile Cenk arasında ne olduysa Amerika’da yaşanmış ve Cenk Ece yüzünden Amerika’da okuldan kovulmuştur. Okuldan kovulan Cenk Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Ece’de Cenk’in peşinden ülkeye dönmüş ancak üzüntüsünden akıl sağlığı bozulmuştur. Uzun bir süre tedavi gören Ece, Cenk ile görüşmek için irtibat kurmaya çalışmıştır. Ancak çalışmaları sonuçsuz kalan Ece, ilaçlarını da almadığından kafasına silahla ateş ederek canına kıymıştır. Abisi Kadir ise kardeşinin ölümünü Cenk’ten bilmektedir.

Cenk2in hayatına girip Azra üzerinden Cenk’ten intikamını almak isteyen Kadir baneler yapacak hep beraber izleyecez. Sizce Kadir karkaterinin diziye dahil olması yerinde mi? Kadir karakteri ile Cenk’in mücadelesi diziyi izlettirir mi yoksa senaryo ve hikayede tıkanmalar yaşanır mı?