Elimi Bırakma Feride Hanım’ın Mutfağı Nerede?


Güncelleme: 9 Eylül 2018 : 23:41
3

[kirmizitext]Elimi Bırakma dizisi[/kirmizitext] muhteşem kadrosu ve ilginç hikayesi ile fan kitlesini giderek arttırmaktadır. Dizinin mekan seçimleri de oldukça merak konusu oldu. Özellikle 6. ve 7. bölümlerde sahneleri çıkan Feride Hanım’ın mutfağı nerededir, hangi şehirdedir, hepsi ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

[kirmizitext]Elimi Bırakma dizisi nerede çekiliyor[/kirmizitext] başlıklı yazımızda daha önce dizinin çekim yerleri ile ilgili bilgiler vermiştik. Dizimiz İstanbul’da çekiliyor. Çekim yerlerinin yoğunlaştığı yerler ise daha çok Sarıyer, Üsküdar ve Beykoz taraflarıdır. Tabi dizide bazı özel sahnelerde dikkat çekmiyor değil. Mesela Feride Hanım’ın mutfağı nerede?

6. ve 7. bölümlerde Azra ve Cenk’in mutfağında çalıştığı Feride Hanım Mutfağı, dolayısı ile Çelen Restaurant, nerede? Restaurant hakkında bilgileri araştırıyoruz. Feride Hanım’ın mutfağı ile ilgili bilgileri en kısa zamanda haberimize ekleneceketir. Sizler Feride Hanım’ın iş yeri ile ilgili bilgilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

3 YORUMLAR

    • Merhabalar, sizinle iletişime geçebilir miyim? O evde çekilen set günlerini biliyor musunuz?

Comments are closed.