Elimi Bırakma 17. Bölüm Fragmanı 18 Kasım Neler Olacak?


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 18:59
0

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi elimi bırakma başladığı günden bu yana izleyicilerin ilgi odağı olmayı başardı. 16. bölümü geride bırakan elimi bırakma dizisi için ilgili izleyicilerin ilgi odağı 17 bölüm oldu. Peki elimi bırakma dizisi 17 bölümde neler olacak ayrıntılar için devam edin.

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen elimi bırakma dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi. Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Hüseyin Avni Danyal, Cemre Gümeli, Seray Gözler, Gökçe Yanardağ, Batuhan Ekşi, Emre Bey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma dizisi bu haftaki bölümde izleyiciler yine duygu dolu anlar yaşadı. Azra ve Mert arasındaki soğuk hava yürekleri dağladi.

Mertin soğuk tavırlarına karşı Azra’nın onu kazanma çabaları bölüme damga vurdu. Burhan’ın ise planlarını bir yenisi daha eklendi. Fatma Sumru İçin bir tehditken şimdi Burhan’la birlik olan Fatma Sumruya neler yapacağını biz bile kestiremiyoruz. Sumru ise korkudan Fatma’nın Merti görmesine izin verir. Fakat Mert’i kendi çocuğu gibi gören Fatma bu kadarla yetinmeyip Sumru yu çileden çıkarmaya devam eder.

Azra ise babasının şüpheli ölümü üzerine araştırmalara Çetin’le birlikte devam eder ve bir dava açar. Babasının şaibeli ölümüne ortaya çıkarmak için karşısına kim gelirse gelsin ezip geçmeye karar verir. Bu arada Cenk ise arabasında bulunan mektubun kaybolmasının sebebini araştırır. mektubu biri mi almıştır yoksa kaybolmuş mu bir yerde düşmüş müdür aklında 1001 tane soru vardır.

Cansu’nun ise birdenbire ortadan kaybolması Azra ve Cenk’i de zora sokacaktır. Cansu Cenk’e olan aşkından deliye döner. Bir türlü durduramadigi içindeki sese artık karşılık verecek ve kimsenin beklemediği bir şekilde ortaya çıkacaktır. Sizce Cansu’nun amacı nedir ne yapmak istemektedir?