Elimi Bırakma 13. Bölüm Fragmanı 21 Ekim Özeti


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 22:18
0

Elimi bırakma 14 Ekim pazar 12 bölümde Cenk ve Azra aynı evde yaşamaya başlamış ve Çelen Ailesi Azra dan kurtulmanın planlarını yapmaktadır. Elimi Bırakma 13 bölüm fragmanı ve özeti sizler için yazımızda.

Yapımcılığını Süreyya Ünal’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Sadullah Ceren’in oturduğu TRT1 reyting rekortmeni dizisi elimi bırakma heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor.

Azra Feride Hanımın isteğiyle trenlerin evinde kalmaya başlamıştır. Bu hareket trenlerde dengeleri yeniden bozmuş evde huzursuzluğun artmasına sebep olmuştur. Çelen Ailesi Azra’yı evden göndermenin planlarını yapmaktadırlar.

Feride hanım ise kendisine zorla aldırılan raporun hesabını azmi ve seraptan sormaktadır. Serap ise Azra ile aynı evde durmanın zorluğu ve sorunları karşısında yeni planlar geliştirmeye çalışmaktadır. Bu arada Cenk ise her ne kadar hazırlanan evden gitmesini istese de duygularına yenik düşer. Sumru’nun ise hayatında ani değişmeler onu köşeye sıkıştırmıştır.

Sumru geçmişten gelen büyük bir tehditle alt üst olur. Ancak bu Sumru için bir başlangıçtır. Sumru daha kötü günler beklemektedir. Mert cephesinde ise yeni gelişmeler yaşanmış Arda okuldan almış olduğu Ceza’nın akabinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mert’in okuluna Mert ve Arda’nın karşılaşması dizide yeni olayların gelişmesine neden olacaktır. Sumru ve Azmi de Mert ile ilgili bazı ipuçlarını ulaşmıştır.

Azmi, Azra’ya bir anlaşma sunar. Anlaşma gereği Azmi, Mert’i bulacak ve Azra’da Çelenlerin evinden çıkacaktır. Azra hemen bu teklifi kabul eder. Bu anlaşma sonrasında el sıkışan ikiliyi Cenk görür. Cenk bir şeyler şüphelenir ancak tam anlayamaz. Zaten Azmi’den rahatsız olan Cenk yine Azmi’nin işinin olmadığı işlere burnunu soktuğunu düşünür.

Elimi Bırakma 13. Bölüm Fragmanı