EDHO Servet ve Mübeccel Ölecek mi? Diziden Neden Ayrılıyorlar?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 23:54
0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mübeccel ve Servet karakterini canlandıran oyuncular diziden ayrılıyor mu? Eşkıya Mübeccel ve Servet diziden neden ayrıldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi üçüncü sezona hızlı bir giriş yaptı. Dizide Hızır ve Meryem’in kızları Zeyno, ilk bölümde vuruldu. Üniversite eğitimi için yurt dışına gidecek olan oyuncunun diziden ayrılması senaryo gereğiydi ama bu durum dizideki işleri kızıştırdı.

Hızır ve ailesi Zeyno’nun intikamını alabilmek için birçok kişiyle görüştüler. Zeyno’yu öldüren kişiden intikam alınsa da asıl önemli olan arkadaki güçlerdi. Hızır onların da karşısında dimdik durdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 74. bölüm fragmanında Mübeccel ve Servet, diziden yurt dışına çıkarak ayrılmayı planlıyordu. Ancak onları götürecek arabaya bomba ile tuzak kuruldu.

Mübeccel, Hızır’ın Servet’ten yapmasını istediği silahı herkese anlatınca olay duyulmaya başlandı. Hızır, daha önce hiç yapılmamış özelliklere sahip olan silahı yapması için Servet’i görevlendirmişti. Hızır bu olayı kimseye duyurmasa da Servet’in karısı Mübeccel olayı kadınlar arasında da anlattı.

Hızır, Servet ve Mübeccel’i güvenliklerini sağlamak amacıyla yurt dışına göndermek istese de ondan daha önce davranan birileri vardı. Servet ve Mübeccel’in gideceğini öğrenenler, araçlarının altına bomba yerleştirdi.

Servet ve Mübeccel’in bomba ile tuzaklanan arabaya doğru ilerlemeleri fragmanda görülmüştü. Yeni bölümde Mübeccel hayatını kaybederken Servet’e bir şey olmadı. Mübeccel karakteri Aslan Ailem dizisinin kadrosuna dahil olduğu için bu sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılma kararı aldı.