Edho 14 Kasim Tipi Ölecek mi? Öldü mü?


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 23:22
0

Edho da Mürsel geldiğimden beri sular durulmuyor. Kontrgerillanın adamı Mürsel geçtiğimiz hafta Hızır tipi ve Yaşar’ı hapse artırmıştı. Bu hafta da Tipi nin ziyaretine gelerek Ona Yaşar’ı öldürmesini söyledi. Aksi halde aileni öldürmekle tehdit eder. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. Bölüm tipi Bıçaklanıyor! Tipi Ölecek Mi?

Mürsel ziyaretine gelir ve Yaşar’ı öldür der. O da Yaşar’ı öldürmez. Telefonda Gönül ve ablasıyla konuşurken seslenir. Tipi eşi ve ablası ile konuşurken, biri Tipi’nin arkasından yaklaşır ve bir şeyler bahane ederek dikkatini dağıtır ve defalarca bıçaklar. Gardiyanlar hemen araya girerek ayırırlar ancak tipi kanlar içinde yere yığılır. Hızır, Tipi nin başına gelecekleri tahmin eder ve arkasından seslenir fakat sesini duyuramaz. Tipi hemen hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır ancak durumu ağırdır.

Tipi nin bıçaklanması akıllara şu soruları getirdi? Tipi ölecek mi ? Tipi diZiden ayrılıyor mu? Tüm bu soruların cevabını haberimiz güncellendikçe öğrenebilirsiniz. Siz de yorumlarınızla düşüncelerinizi bize ulaştırabilirsiniz.