Diriliş Osman’ın Çocukluğunu ve Gençliğini Kim Canlandıracak?


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 21:10
0

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un ikincisi olacak olan Diriliş Osman dizisi için hangi oyuncuların diziye dahil olacağı merak ediliyor. Tabi öncesinde özellikle Osman rolünü kimin oynayacağı ve Osman’ın küçüklüğünü ve gençliğini kimin oynayacağı sorusu en merak edilen konulardan. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz gibi Diriliş Ertuğrul bir dönem dizisi. Tarih ve aksiyon türünde ekranlara gelen dizi Türk televizyon tarihinde en çok reyting alan yapımlardan birisi. Konusu, kurgusu ve oyuncu kalitesi ile adından sıkça söz ettiren dizinin final yapacağı söylentileri devam ederken dizinin yeni versiyonu Diriliş Osman dizisi için sinyaller geldi.

[kirmizitext]Diriliş Final Tarihi Belli Oldu Mu? Ne Zaman Bitecek? için tıklayınız[/kirmizitext]

Diriliş Osman büyük ihtimal 2018-2019 sezonu içerisinde ekranlarda olacak. Tabi yönetmen, kanal ve yapımcı arasında yapılan anlaşma gereği sezon uzatma kararı alınmazsa Diriliş Osman önümüzdeki sezon ekranlarda olacak. Peki Diriliş Osman rolünü kim oynayacak? Engin Altan Düzyatan için fanlardan sürekli mesajlar gelse de yeni dizi için farklı bir oyuncunun ekranlarda olacağını düşünüyoruz. O isim şuan için netlik kazanmadı. Peki her şeyden önce Osman’ın küçüklüğünü ve gençliğini kim canlandıracak?

Bu soruların cevabını şimdiden vermek elbette zor. Gelen bilgilere göre yeni dizinin casting çalışmaları devam ediyor. Ciddi isimler listede yerini aldı. Şuanda Çukur, Söz gibi reyting rekortmeni dizilerde oynayan bazı oyuncuların listede olduğunu duyduk.  Tabi kurgu gereği Diriliş Osman dizisine nasıl bir geçiş yapacaklar belli değil.

Örneğin Diriliş Ertuğrul’da Osman doğar, Bebekliği ile bir kaç bölüm ekranlarda olur ve o sırada dizi final yapar. Yeni dizide ise Osman gençlik yıllarında diziye giriş yapabilir. Yada yetişkin hali ile diziye dahil olabilir. Diğer taraftan Turgut Alp gibi karakterlerin gerçek tarihte Osman’ın da silah arkadaşı olduğunu  düşününce bu tarz karakterlerin yeni dizide de ekranlarda olacağını söylemek zor olmaz.

Yeni bilgiler geldikçe sizlerle hemen aktarıcaz. Sizlerde yeni dizi ile ilgili duygu ve düşüncelerini sayfamızın altındaki yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizler yeni dizide Osman rolünde hangi oyuncuyu görmek istersiniz? Buradan yapımcıya mesaj vermek istersiniz belki. 😉

[kirmizitext]Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman Dizisine Devam Edecek Mi? Diziden Çıkacak Mı? <<<tıkla[/kirmizitext]