Diriliş Osman Dizisinde Osman Engin Altan Düzyatan Olsun Diyenler


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 08:39
34

5 sezondur ekranlarda kendine yer bulan aksiyon ve tarih kokularıyla büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgi ile takip edilen Diriliş Ertuğrul yerini Diriliş Osman dizisine bırakmaya hazırlanıyor. Kasım ayı içerisinde Çarşamba günü 5. sezonun ilk bölümüne başlayan Diriliş bu güne kadar ilk günkü kalitesini korudu. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise Diriliş serüveni boyunca tahmin edemeyeceği kadar büyük bir kitle tarafından sevildi.

Diriliş severler hatta Engin Altan Düzyatan severlerin kafasını kurcalayan o soru gündeme geldi. Diriliş bitince Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman dizisinde rol alacak mı? Diriliş Osman dizisi başrol oyuncusu kim olacak? Diriliş Osman dizisinde Osman karakterine Engin Altan Düzyatan mı hayat verecek? Diriliş Osmanın yolu Osman Kim? Hangi oyuncu canlandıracak? Merak dolu sorularla sizleri yalnız bırakmak istemeyiz.

Geçtiğimiz yani geçeceğimiz sezon (6. sezon) için külislerde konuşalanlar Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul’dan ayrılacağı yönünde. Hatta sezon tanıtım fragmanında da Ertuğrul Bey’in öldü olarak gösterilmesi konuşulanlara gerçeklik payı katarak seyirciyi meraklandırmak içindi.

Diriliş Ertuğrul gerçek tarihten ayrılmamak için çok uğraşsa da bazen senaryo gereği çıkabiliyor. Sorumuzun cevabına gelince birincisi bizce Eruğrul Bey Diriliş’in son bölümlerinden birinde diziden ölerek ayrılacak. Ertuğrul Bey öldüğüne göre Diriliş Osman dizisinde Osman karakteri için Engin Altan Düzyatan yerine başka bir oyuncu ile anlaşılacak. Bu oyuncunun da detayları geldi.

konu ile ilgili ihtimaller nelerdi, kulislerde neler konuşuldu? Diriliş Ertuğrul da Ertuğrul Bey dizinin final bölümüne yakın zamanda daha da yaşlı bir görünüm verilecek. Diriliş Osman dizisinde ise yaşlanmış olarak göreceğimiz Ertuğrul Beye kendisine çok benzeyen daha yaşlı biri hayat verecek. Diriliş Osman’ın Yolu dizisinde Osman karakterine Engin Altan Düzyatan hayat verecek denmişti.

Bütün bunlar sadece bizim fikirdi. Her şey daha başka yönde de gelişebilir demiştik. Fakat Engin Altan Düzyatan gibi yakışıklı, karizmatik, herkes tarafından sevilen, oyunculuğu ile göz dolduran bir karakteri bırakacaklarını düşünmüyorduk. Ki öyle olmadı ve Diriliş Osman dizisinde Osman karakteri için Burak Özçivit ile anlaşıldı.

Seyircilerin de severek izlediği Engin Altan Düzyatan için siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman dizisinde rol almalı mı? Diriliş Osman’ın yolunda Dizi ile bütünleşmiş bir karakter olan Engin Altan Düzyatan olsun istiyorsanız yorum kısmından bizlere mesaj bırakabilirsiniz. Burak Özçivit rolünün hakkını verir mi?

34 YORUMLAR

  1. Osman karterin sadece ENGİN ALTAN DÜZYATAN olmalı lütfen diziden ayrilmasin çünkü bu dizi sadece ENGİN ALTAN DÜZYATAN sayesinde bukadar izleniyor.

  2. ENGIN ALTAN DÜZYATAN osman beyi oynayacak tek kişidir lütfen diziden ayrılmasın ENGİN ALTAN DÜZYATAN olmazsa dizinin hicbir anlamı kalmaz çünkü bu diziyi izlenir yapan ENGİN ALTAN DÜZYATANI bu dizide ve devamı olan osman beyde ekranda gormek istiyorum.

  3. Osman karterin sadece ENGİN ALTAN DÜZYATAN olmalı lütfen diziden ayrilmasin çünkü bu dizi sadece ENGİN ALTAN DÜZYATAN sayesinde bukadar izleniyor.

  4. Engin Altan oynamazsa Reyting düşer söyliyim…
    Zaten halime öldü diziyi sevdirecek tek Engin Altan kaldı.
    Mehmet Bozdağ’a uyarıdır.

  5. Osman rolünü engin altan duzyatan oynasın çünkü bu diziyi bize osevdirdi onunla bitmesi tek temennim

  6. Engin altan duzyatan, osaman gazi karakterini oynamalidir kesinlikle. Cunku oyunculugunu takdir ediyorum.

  7. öncelikle şunu söylemek istiyorum bizim ruhlarımızı yeniden dirilişe geçiren bu kutlu dizi devam etmeli

  8. Bencede engin Altan düzyatan olmalı mükemmel bir şekilde canlandırıyor çok kaliteli bir insan

  9. Bencede engin Altan düzyatan olmalı mükemmel bir şekilde canlandırıyor çok kaliteli bir insan

  10. Kesinlikle Engin Altan düzyatan oynamalı.mükemmel bir oyuncu.Osman olarak başka birini düşünemiyorum

  11. Kesinlikle Engin Altan Düzyatan olmalı.Çünkü onun gibi bir oyuncu bence yer yüzünde yok!

  12. Bance osman rolini en iy engIn altan yapar cunki dirilis ertogrulda bizi ekrana bagladi babasinin yuzi ertogrula benziyo diyebiliris yada yok oynamsyn ertogrulu halimesiz dusenemiyorum oynujaksada halime yani esra bilgicdr olsun yada engin altan olsun ne olur yonetmenler senarisler tija etyorum

  13. Kesinlikle Engin Altan Düzyatan olmalıdır. Dizi onula bütünleşti başka bir oyuncu asla yerini dolduramaz

  14. Kesinlikle Enğin Altan Düzyatan olmalıdır. Dizi onunla bütünleşti başka bir oyuncu asla yerini dolduramaz.

  15. Kesinlikle Engin Altan Düzyatan olmalı dizi onunla çok bütünleşti başka bir oyuncu yerini asla dolduramaz.

  16. Diriliş Osman rolünü engin Altan Düzyatan oynamalıdır çünkü Engin Altan Düzyatan’nın yerini hiçbir oyuncu dolduramaz

  17. Mutlaka engin altan olmalı osman gazi yeterki diziden çıkarken yaşlı olsun nede olsa osman gazi onun evladi

  18. Engin altan,osman rolünü oynamalı. Onsuz bir diriliş Osman düşünemiyorum. Çok güzel yakışır

Comments are closed.