Diriliş Osman Rolünü (Karakterini) Kim Canlandıracak?


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 08:58
40

TRT 1’in yeni dizisi Diriliş Osman’da Osman Bey karakterini kim canlandıracak? Osman Bey kim olacak? TRT 1, tarihi dizilerdeki başarısını ortaya koyduğu diziler ile ispatlarken yepyeni bir diziyi daha izleyicisi ile buluşturuyor. Tarihi olayların akışına uygun bir şekilde hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde sona yaklaşılmasıyla dizi farklı bir yöne doğru ilerliyor.

Diriliş Ertuğrul, son zamanların en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Bu başarının ardından TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid dizisi de yayınlanmaya başladı. Bu dizide de çok başarılı olan TRT 1 ekibi, Diriliş Ertuğrul’un devam dizisini çekme kararı aldı.

Diriliş Osman dizisinin başrolü olacak Osman Bey için TRT 1 titiz bir çalışma sürdürdü. Bu çalışmalar sonucunda birkaç isim üzerinde duran ekip, sonunda bir isimle anlaşmaya vardı.

[kirmizitext]Tıkla>>> Diriliş “Osman” Başlayacak mı? Ne Zaman Başlayacak?[/kirmizitext]

Diriliş Ertuğrul dizisinin ise 5. sezon sonunda final yapması ve gelecek sezon da farklı bir hikaye ile devam ettirilmesi bekleniyor. Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteri, dizinin sonunda hayatını kaybedecek. Ertuğrul Bey’in vefatı ise bir savaş sırasında değil yakalandığı bir hastalık sonrasında olacak.

Sizce Diriliş Osman dizisinde Osman Bey karakterini kim canlandırmalı? Engin Altan Düzyatan ile dizi devam mı etmeli? Dizide başka kimler rol almalı? İşte merak edilen Diriliş Osman karaterini canlandıracak olan oyuncu. Bilgiyi yapımcı Mehmet Bozdağ verdi. Osman rolü çin Burak Özçivit ile anlaşma sağladıklarını ve 2019 yılı içerisinde Diriliş Osman ismi ile diziye devam edeceklerinin altını çizdi. İşte o açıklamalar;

“Dünyanın pek çok bölgesinde 65’ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen “Diriliş Ertuğrul” dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle “Diriliş Osman” konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

40 YORUMLAR

  1. Kesinlikle Orhan Bıyıklı oynamalı diyorum, görüşüm bu, tabii dikkate alıyorlarsa yorumları.

  2. Gönül ister ki, Engin Altan Düzyatan oynasın. Olmazsa, kesinlikle Orhan Bıyıklı diyorum. Diriliş’e yakışacak Osman Beyi canlandıracak tek oyuncu diyorum. Rolünün hakkını veren oyuncu. İnşaallah Burak Özçivit’i değiştirirler.

  3. Bence vucudu kalibli heybetli biri oynamali turgut alp gibi birazda zeka katilarak iyi bir karakter aciga cikabilir. Cok unlu olmasina gerek yok oyunculugun hakkini vermesi yeterli. Zaten osman bey donemi tarihi seyirciyi ekrana cekecektir diye dusunuyorum.

  4. Yaaa engin altan düzyatan devam etmeli bu diziye en çok o yakışıyor bence rolünün hakkını veren engin altan düzyatan eğer engin altan düzyatan devam ederse bence daha daha daha iyi olur yaa bilir engin altan düzyatan devam etsin noluŕrr yaa

  5. Engin altay osmanla devam edilmelidir
    Aksi taktirde büyük hata yaptigizi anliyacaksiniz …

  6. Kesinlikle Osman bey karekterini,Orhan bıyıklı canlandırmalı.sarışın olduğu için babasınada ,dizide ertuğrul gaziyede benzemiş olur.ayrıca heybetlide.çok başarılı olacağına eminim.

  7. Bence Osman bey karakterini Engin Altan bey canlandırmalı ve Ertuğrul bey’in yaşlılığını da Serdar gökhan bey canlandırmalı.
    Gelelim Turgut Alp’e, o karakteri de her zamanki gibi Cengiz bey canlandırsa iyi olur (hafiften yaşlılık belirtileriyle) şahane olur.
    Saygılarımla…

  8. Cüneyt Arkınla Malkoçoğlu mu la bu? Oldu Vahdettin hana kadar dizi devam etsin hepsini engin altan düzyatan oynasın.

  9. Aslında engin altan düz yatan öyle bir oynuyor ki çok yakışıklı havalı bence engin altan düz yatan olsun izleyiciler başka bir oyuncuya alışamayacaktır engin alta düz yatan olsun zaten film o adamla güzel

  10. Bence 1 sezon daha dirilis ertugrul devam edebilir osman karekteri çok bilindik bir yuz olmamalı diye dusunuyorum

  11. Bence 1 sezon daha dirilis ertugrul devam edebilir osman kareleri çok bilindik bir yuz olmamalı diye dusunuyorum

  12. Ya engin altan gelsin yada burak özÇivit burak özÇivit de çok yakışıklı malkoçoğlu tipi var onda bide hafif çekik gözlü ya çok hoş olur bence….!!!

  13. Eğer onlarla iletişime geçebilirseniz ENGİN ALTAN DÜZYATAN osman rolünde devam etsin

Comments are closed.