Diriliş Osman Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 19:22
0

Burak Özçivit Diziye Ne Zaman Dahil Olacak?

TRT 1’in sevilen dizisi her hafta çarşamba akşamları ekrana geliyor. Reyting rekorları kıran dizide yaşananlar büyük heyecanla takip ediliyor.  TRT 1’in sevilen dizisinin 140. bölümünde Osman artık oba içerisinde aktif olarak görev almak istediğini hal ve hareketleriyle göstermiş, babası Ertuğrul Bey ise gurur dolu bakışlarla oğlunu izlemişti. İlerleyen bölümlerde de Osman ile olan sahnelerin arttırıldığı gözlemlenmiş Peki final tarihi belirlen dizinin yeni formatına ne zaman geçilecek?

Diriliş Ertuğrul’a finale son 3 bölüm kala akıllara yeni bir soruyu getiriyor. Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak haberi geldiğinden beri merak edilen soru Diriliş Osman  ne zaman ekranlarda olacak. TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Burak Özçivit’in rol alacağının açıklanmasından sonra hem dizinin hemde Burak Özçivit’in takipçilerini çok sevindirmişti.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT’nin izlenme rekorları kıran ve ünü tüm dünyayı saran Diriliş Ertuğrul dizisi yayınladığı günden beri ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan’ın paylaştığı dizi bu sezon itibariyle yerini Osman Gazi dönemine bırakacak.

BURAK ÖZÇİVİT DİRİLİŞ ERTUĞRUL’A NE ZAMAN KATILACAK?

TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Burak Özçivit Osman Bey’i canlandıracak. Şimdiki bölümlerde Osman Bey’in küçüklüğü gösterilirken ne zaman diziye  Burak Özçivit dahil olacak merak konusu.

Yeni sezonda ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin kadrosuna katılacak olan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlandı. Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi alan oyuncu aynı zamanda at binme, kılıç kuşanma eğitimleri ile rolüne sıkı hazırlandığı biliniyor.